Konepaja E. Virtanen Oy

Yrityskuvaus Konepaja E. Virtanen Oy:llä on 40 vuoden kokemus särmäyspuristimien ja levyleikkureiden valmistajana. Teemme koneistuskokonaisuudet asiakkaan toiveiden mukaan alusta loppuun. Valmistamme asennuspuristimia, erikoispuristimia, erikoiskoneita, kiinnittimiä, kulmintaleikkureita ja levynpyöristyskoneita. Teemme koneistuskokonaisuudet asiakkaan toiveiden mukaan alusta loppuun. Palveluihimme kuuluu myös aarporaus, CNC-koneistus, hitsaustyöt, huolto, höyläys, levytyöt, polttoleikkaus, poraus ja raaka-ainekauppa.

Yrityksen toiminta

Erikoistuminen

Konepaja E. Virtasen tuotantotilat sijaitsevat Jokioisilla Turku-Hämeenlinna-tien (Valtatie nro 10) varrella, josta on hyvät ja lyhyet kulkuyhteydet koko Etelä-Suomeen. Noin 4 000 neliömetrin toimitiloista 3 500 neliömetriä on tuotantotilaa ja loput konttoria ja varastoa. Yhtenäinen tuotantohalli on 96 metriä pitkä. Hallissa sijaitsevan 50 tonnin nosturin suurin nostokorkeus on kahdeksan metriä ja jänneväli 32,5 metriä. Tarvittaessa on mahdollista nostaa useammalla siltanosturilla koko hallin pituinen kappale. Ulkoalueella sijaitsevat teräsvarasto ja 200 neliömetrin laajuinen kaarihalli. Pukkinosturin (25 tonnia) liikealue on 15 kertaa 55 metriä ja nostokorkeus on seitsemän metriä. Viereisellä tontilla sijaitsee pintakäsittelyyn erikoistunut yritys, joka palvelee joustavasti ja nopeasti.

Tyyppi

vienti

Edustukset, jäsenyydet, sertifikaatit

Suomen Yrittäjien jäsen

Tuote- ja tavaramerkit

HLEV, HPEV, HPR

Perustiedot

Y-tunnus

02826551Lähde: Fonecta-konserni

Markkinointinimi

Konepaja E. Virtanen OyLähde: Fonecta-konserni

Virallinen nimi

Konepaja E Virtanen OyLähde: Kaupparekisteri

Entinen nimi

Lounaissepät Oy Lähde: Kaupparekisteri, 14.02.1995 saakka

Yrityksen kotipaikka

JokioinenLähde: Fonecta-konserni

Yhtiömuoto

OsakeyhtiöLähde: Fonecta-konserni

Perustamisvuosi

1978Lähde: Fonecta-konserni

Toimipaikkojen lukumäärä

1Lähde: Fonecta-konserni

Toimipaikan tyyppi

YksitoimipaikkainenLähde: Fonecta-konserni

Toimipaikan henkilöstöluokka

20-49 henkilöäLähde: Fonecta-konserni

Yrityksen liikevaihtoluokka

1-2 milj. euroaLähde: Fonecta-konserni

Toimialaluokitus (TOL2008)

28410 Metallin työstökoneiden valmistusLähde: Tilastokeskus

KarttaKuvat

© 2015 Fonecta Oy | Tietoa Finderista | Tietosuoja | Ota yhteyttä | Mainostajalle | Toimialahakemisto | Hakusanat | Yrityshakemisto | Ohjeet