Arvi Rauma
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 389...
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus

Ympärivuorokautista lyhytaikaista kuntouttavaa arviointijaksoa voi tarvita silloin, kun iäkkään toimintakyky on heikentynyt siinä määrin, että toimintakyvyn riittävyyttä ja turvallisuutta kotona asumiseen on tarpeen arvioida. Jaksoille voidaan tulla joko suoraan sairaalasta, akuuteissa kriisitilanteissa tai palvelutarpeen arvioinnin kautta ohjattuna. Lyhytaikainen arviointi- ja kuntoutusjakson myöntämien perustuu aina tarpeeseen. Palvelua voidaan myöntää myös omaishoidettaville omaishoitajien lakisääteisten vapaapäivien mahdollistamiseksi ja myös omaistaan ilman omaishoidon tukea hoitavien jaksamisen tukemiseksi.

Arviointi- ja kuntoutusyksiköissä jaksot ovat ajallisesti rajattu ja suunniteltu. Jakson aikana arvioidaan ja tuetaan asiakkaan toimintakykyä sekä kotona pärjäämistä sekä kannustetaan asiakasta omatoimisuuteen. Jakson tavoitteena on iäkkään palaaminen turvallisesti omaan kotiinsa.

Kuntoutus- ja arviointijaksolle hakeudutaan aina asiakasohjauksen kautta. Arvi yksikkö sijaitsee Kaunisjärven hyvinvointikeskuksessa.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat