Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Malmin kampus
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ammattikorkeakouluista, jossa opiskelee noin 10 700 opiskelijaa ja työskentelee noin 640 henkilöä. Haaga-Helia tarjoaa koulutusta usealla eri koulutusalueella, kuten esimerkiksi liiketaloudessa, liikunnassa, myyntityössä, finanssialalla, tietotekniikassa, toimittajakoulutuksessa sekä hotelli-, matkailu- ja ravintola-alalla. Opiskelijat voivat valita opintoja kaikista Haaga-Helian yksiköistä.
Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opiskelijat valmistuvat tradenomiksi, restonomiksi (AMK), medianomiksi (YH) tai liikunnanohjaajaksi (AMK). Haaga-Helia tarjoaa myös ylempiä Master-tason korkeakoulututkintoja sekä ammatillisen opettajakorkeakoulun tutkintoja. Lisäksi Haaga-Helialla on runsas tarjonta avoimen ammattikorkeakoulun opintoja sekä erilaisia täydennyskoulutuksia.
Haaga-Helia toimii viidellä kampuksella Helsingissä, Porvoossa ja Vierumäellä.
Malmin toimipiste
Malmin toimipiste sijaitsee noin viiden minuutin kävelymatkan päässä Malmin juna-asemalta. Malmin toimipisteessä voi opiskella päiväopintoina liiketalouden koulutusohjelmassa sekä iltaisin ja monimuotoisesti liiketalouden ja tietojenkäsittelyn koulutusohjelmissa.
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Lisäyhteystiedot