Siuntion Omena-apteekki
Sivutoimipaikka, Omena-apteekki Virkkala
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus
Oripään apteekki tarjoaa monipuolistua apteekkipalvelua terveytesi hyväksi. Toimipisteemme sijaitsee Oripäässä hyvien liikenneyhteyksien varrella.
Meiltä saat resepti- ja itsehoitolääkkeet sekä muut apteekkituotteet sujuvasti. Lääkkeiden lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluvat hygieniatuotteet, sidetarvikkeet, luontaistuotteita ja rohdosvalmisteita, vitamiini- ja hivenainevalmisteet, ihonhoitotuotteet, apteekkikosmetiikkaa ja eläinhoitotuotteita. Asiantunteva henkilökunta auttaa mielellään kaikissa lääkehoitoon, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa.
Auranmaan verkkoapteekki on Riihikosken, Oripään ja Yläneen apteekkien yhteinen Internet-kauppa. Toimitamme tilauksesi Itellan välityksellä suoraan kotiisi mihin tahansa Suomessa, tai voit noutaa tilaamasi tuotteet mistä tahansa em. apteekeista.Toimitusaikamme on 1-3 arkipäivää. Tilaukseesi liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä heihin. Lisäksi lääkkeitä koskevissa kysymyksissä Sinua palvelevat em. apteekkien koko farmaseuttinen henkilökunta.
Tervetuloa palveltavaksi!
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä
Muut käyttäjät katsoivat