Insinööritoimisto Kujanpää Samuli
Tmi Samuli Kujanpää
  • Y-tunnus 1341675-0
    1341675-0
  • 040 558 Näytä numero
  • Auerkatu 5, 20900 Turku
  • Auerkatu 5, 20900 Turku
Lähetä viesti yritykselle
Yritystiedot
Virallinen nimi
Tmi Samuli KujanpääLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Yksityinen elinkeinonharjoittajaLähde: YTJ
Kotipaikka
TurkuLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
71110 ArkkitehtipalvelutLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 19.4.1996
Verohallinnon perustiedot: 1.1.1998
Kaupparekisteri: 10.7.1996
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 15.4.1996
Lähde: YTJ
Insinööritoimisto

Olemme erikoistuneet pientalorakennusten, sekä teollisuusrakennusten rakennussuunnitteluun. Toimeksiantoihimme kuuluu mm. uudisrakennusten rakennussuunnittelu ja energiatodistukset valtakunnallisesti. Osaamiseemme kuuluu myös korjaussuunnittelu ja energialaskenta sekä energiatodistukset, joita teemme lähinnä Turun alueella.

Kun haluat vankkaa osaamista, niin ota yhteyttä ja suunnitellaan huolella!

Rakennussuunnitelma

Rakennussuunnitelma sisältää rakennuksen pääpiirustukset, joihin kuuluvat asemapiirros sekä pohja-, leikkaus- ja julkisivupiirustukset. Näitä kutsutaan myös lupakuviksi. Pääpiirustukset ovat samat omakotitaloille, rivitaloille ja suuremmille kohteille, mutta mittakaava saattaa vaihdella. Rakentamista koskevat suunnitelmat on laadittava siten, että ne täyttävät rakentamista koskevien säännösten ja määräysten sekä hyvän rakennustavan vaatimukset.

Energiasuunnittelu

"Energiatodistus on työkalu rakennusten energiatehokkuuden vertailuun ja parantamiseen myynti- ja vuokraustilanteessa. Todistus antaa tärkeää ja luotettavaa tietoa ostopäätöksessä, joka on useimmille meistä elämän suurin hankinta. Lisäksi energiatodistus sisältää ammattilaisten laatimia säästösuosituksia, joiden avulla voi parantaa energiatehokkuutta. Energiatodistus on ollut Suomessa käytössä vuodesta 2008 lähtien kaikessa uudisrakentamisessa sekä vuodesta 2009 myynti- ja vuokraustilanteissa suurissa rakennuksissa sekä uusissa pientaloissa. Energiatodistus tarvitaan myös vanhan pientalon myynnin tai vuokrauksen yhteydessä, kuten muissakin rakennuksissa. Todistuksen laatii aina pätevöitynyt tekijä, joka on rekisteröity ARA:n laatijarekisteriin.

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat