Suunnittelutoimisto ARKTIKA
  • Y-tunnus 1563090-2
    1563090-2
  • 040 560 Näytä numero
  • 10210 Inkoo
  • Aspuddintie 20, 10210 Inkoo
Yritystiedot
Virallinen nimi
Suunnittelutoimisto ArktikaLähde: YTJ
Aputoiminimet
Arkkitehtistudio Virpi Pääjärvi V.I.PLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Yksityinen elinkeinonharjoittajaLähde: YTJ
Kotipaikka
EspooLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
71110 ArkkitehtipalvelutLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 8.11.1999
Verohallinnon perustiedot: 9.11.1999
Kaupparekisteri: 3.12.1999
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 8.11.1999
Lähde: YTJ
Asiakaslähtöinen arkkitehtitoimisto

Suunnittelutoimisto ARKTIKA tarjoaa laadukasta arkkitehtisuunnittelua pääasiassa läntisellä Uudellamaalla. Tarjoamme palveluitamme ensisijaisesti pienhankkeisiin, kuten mökkeihin, loma-asuntoihin ja omakotitaloihin. Palvelumme pohjautuvat luonnon ja kestävien arvojen kunnioittamiseen. Olemme sitoutuneita luomaan ympäristöystävällisiä ja kestäviä ratkaisuja, jotka täyttävät asiakkaidemme tarpeet ja odotukset.

ARKTIKAn avulla saat kattavan suunnitteluratkaisun hankkeeseesi. Tarjoamme arkkitehtisuunnitelmia, jotka huomioivat sekä esteettiset että toiminnalliset näkökulmat. Tavoitteenamme on luoda tiloja, jotka edistävät hyvinvointia, toimivuutta ja kestävää elämäntapaa. Arkkitehtisuunnitelmamme ovat yksilöllisiä ja räätälöityjä asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Lisäksi tarjoamme yhteistyökumppaneiden verkoston, jonka avulla voimme tukea rakennushankkeesi eri vaiheita. Yhteistyökumppaniemme joukosta löytyy asiantuntijoita sisustus- ja pihasuunnittelun sekä rakenne-, sähkö- ja LVI-suunnittelun saralta.

Pyrimme ymmärtämään asiakkaidemme tarpeet ja luomaan heidän visioihinsa perustuvia ainutlaatuisia tiloja. Ympäristön huomioiminen ja kestävien arvojen noudattaminen ovat toimintamme kulmakiviä.

ARKTIKA haluaa olla mukana rakentamassa kestävää ja viihtyisää tulevaisuutta yhdessä asiakkaidensa kanssa. Ota yhteyttä.

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat