Asianajotoimisto Hiltunen Lepistö & Liukkonen Oy
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus
Asianajotoimisto Hiltunen Lepistö & Liukkonen Oy on yritysjuridiikkaan ja yksityishenkilöiden riita-asioihin keskittynyt asianajotoimisto Kymenlaaksossa. Toimimme lähellä sinua; Haminassa, Kouvolassa ja Kotkassa. Vahvuutemme on laaja kokemus ja paikallisuus, haluamme olla asiakkaitamme lähellä tarjoten kuitenkin keskisuuren toimiston vahvuuden ja kokemuspohjan. Paikallisen tunnettavuutemme lisäksi resurssimme riittävät laajempienkin, vaativien ja erityisosaamista vaativien tapausten käsittelyyn.
Vahva ja monipuolinen osaamisemme ja pitkä kokemuksemme sekä yritys- että yksityispuolen lakiasioiden hoidossa takaavat palvelumme laadun. Kaikessa toiminnassamme pyrimme olemaan mahdollisimman asiantunteva, luotettava, kustannustehokas ja täten olennaiseen keskittyvä. Tyytyväinen asiakas on paras käyntikorttimme.
Tarjoamme palveluita yritysasiakkaillemme mm. työoikeus asioissa (työsopimukset, työsopimusten päättämistilanteet ja työsopimusriidat), erilaiset oikeudenkäynnit, yritysjärjestelyt ja yrityskaupat, yrityssaneeraukset, konkurssit, sukupolvenvaihdosasiat sekä sopimus- ja riita-asiat ja vahingonkorvausasiat.
Yksityishenkilöille tarjoamme palveluita perhe- ja perintöoikeudellisissa asioissa, asuntokauppa- ja kiinteistönluovutusasioissa sekä kiinteistöriidoissa (hinnanalennus kanteet ja ns. hometaloasiat), sopimusasioissa, työsuhdeasioissa, vahingonkorvausasioissa ja myös rikosasioissa.
Toimeksiantoon johtamaton alkuneuvottelu on maksuton.
Olemme Suomen Asianajajaliiton jäsen ja kuulumme Suomen Yrittäjät ry:n Kymenlaakson neuvontajuristeihin sekä Kymenlaakson kauppakamarin neuvontalakimiehiin.
Katso lisätietoja kotisivuiltamme.
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat