Premico Kodit
Sivutoimipaikka, Premico Kodit
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus

Olemme sijoitusasuntojen vuokraukseen ja hallinnointiin erikoistunut asiantuntijayritys. Tehtävämme on kasvattaa asiakkaidemme asunto- ja kiinteistövarallisuuden arvoa.

Asiakkaitamme ovat mm. yritykset, instituutionaaliset sijoittajat, asuntorahastot, isännöitsijäyhteisöt, taloyhtiöt ja yksityishenkilöt.

Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Turussa, ja olemme osa Premico-konsernia.

Vuokrahallinta:

Hoidamme vuokranantajan puolesta kaikki sijoitusasunnon omistukseen ja vuokralaishallintaan liittyvät tehtävät. Toimme ensimmäisenä toimijana markkinoille yksityisten asuntosijoittajien saataville kiinteistöhallintajärjestelmän, joka on aikaisemmin ollut ainoastaan suurten institutionaalisten toimijoiden saatavilla. Tarjoamme monipuolisen kiinteistötieto- sekä kirjanpitoraportoinnin. Palvelumme soveltuu sekä yksityisille asuntosijoittajille että suurempien vuokra-asuntokokonaisuuksien hallintaan, esim. rahastot ja säätiöt.

Palvelun avulla varmistat, että vuokranmaksu on ajan tasaista ja mahdollisiin viivästyksiin reagoidaan viivytyksittä. Huolehdimme, että vuokrasopimusten mukaiset vuokrankorotukset tehdään asianmukaisesti riittävän ajoissa vuokramarkkinatilannetta silmälläpitäen. Veroilmoituksen tekeminen helpottuu, kun täytämme puolestanne veroilmoituksen liitteeksi lomakkeen 7H.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä