Atoy Autohuolto Oulu Alppila
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus
Atoy Autohuollolla on vahvat ja pitkät perinteet autoalan asiantuntijana. Vuonna 1930 perustetun Atoyn liiketoimintaan kuuluu nyt myös Atoy Autohuolto, uusi konsepti Suomen autokorjaamoalalle.
Atoy Oy on tunnetuimpia ja yksi Suomen merkittävimpiä autoalan teknistä kauppaa harjoittavia yrityksiä. Atoy toimittaa kaikille korjaamoille korjaamolaitteita ja työkaluja sekä suomalaiselle ajoneuvoteollisuudelle sekä jälkimarkkinoille alkuperäisvaraosia, komponentteja ja huoltotarvikkeita. Atoy konserni työllistää 430 henkilöä yli 100 miljoonan liikevaihdolla.
Atoy Autohuollon periaatteita ovat palvelualttius, vastuullinen toiminta sekä asiantunteva ja koulutettu henkilökunta. Toiminnan kulmakiviä ovat myös alkuperäiset tai alkuperäistä vastaavat varaosat sekä nykyaikainen, tämän päivän autoille suunniteltu korjaamotekniikka.
Atoy Autohuolto palvelee mielellään kaikki asiakkaita, keskitymme 0-8 -vuotiaiden autojen huoltoon. Yhtenä avainkohderyhmänä ovat autoilijat, jotka kyseenalaistavat totutut tavat ja uskaltava vaatia avoimesti uudenlaista asiakaspalvelua.
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä