Autofix Team Oy Lahti
Sivutoimipaikka, Autofix Team Oy
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Lähde: Fonecta-konserni
AUTOJEN FIKSAUSTA, PESUA JA PINNOITUSTA

AMMATTIYLPEYS ON VAATIMATTOMASTI VAHVUUTEMME

Fixaamme kaikki automerkit ja automallit vuosien kokemuksella. Olemme tehokas, huolellinen ja kokenut autojen siivous- ja pesupalveluja tarjoava ammattilainen. Meillä kaikilla on korkea työmoraali ja ammattiylpeys. Toimimme Delta-auton yhteydessä ja ensisijaisesti fixaamme heidän asiakkaiden autoja. Palvelemme kuitenkin myös muita asiakkaita, joten ota yhteyttä ja sovitaan teille aika. Olemme saaneet paljon asiakaspalautteita siitä että työmme lopputulos on loistavan puhdasta ja kiiltävää, Haluamme niitä lisää, joten tuo seuraavan kerran autosi meille kun haluat pesettää, vahata tai pinnoittaa autosi.

AUTON PESU KÄSIN Käsinpesu on tarkempaa työtä ja lopputulos on paljon parempi kuin harjallisella pesulla.

MOOTTORIPESU Konehuoneen pesu jää usein tekemättä ja se kannattaakin teettää ammattilaisella.

OTSONOINTI Auton otsonoinnissa poistamme epämiellyttävät hajut ja allergian aiheuttajat.

KIILLOTUS JA VAHAUS Kiillotuksen ja vahauksen toteutamme huolella ja hellävaraisesti auton pintaa suojellen, parhailla mahdollisilla aineilla.

PINNOITUS Erityisen suosittu on ollut keraaminen pinnoite, jolla luvataan jopa 5 vuoden kesto. Tämä käsittely suojaa maalipintaa, antaa autollesi upean kiillon ja autosi on erittäin helppo pitää puhtaana käsittelyn jälkeen. Pinnoitus antaa pitkäkestoisen suojan auton maalipinnalle. Kestopinnoite antaa suojan, joka kestää jopa vahvempien kemikaalien pesut. Tämä helpottaa auton puhtaanapitoa. Pinnoite tekee maalipinnasta likaa hylkivän, liukkaamman ja jopa kovemman

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat