Diesel Test
Sivutoimipaikka, Oy Vaasan Autopaikka Ab
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Lähde: Fonecta-konserni
Palveleva monimerkkikorjaamo

Diesel Test - dieselkomponenttien ja kansikoneistuksen ammattilainen. Olemme vaasalainen kaikkien dieselkomponenttien korjaukseen ja testaukseen erikoistunut yritys. Korjaamme ja testaamme niin vanhat kuin uudetkin dieseljärjestelmät ammattitaidolla aina henkilöautosta raskaaseen kalustoon ja veneen moottoreihin saakka.

Meiltä saat myös vaihtolaitteet ja vaihdamme tarvittaessa komponentin uuteen, jos korjaaminen ei ole enää mahdollista. Kansikoneistuksessa olemme erikoistuneet kaikkien moottoreiden sylinterikansien koneistuksiin ja korjauksiin. Käytössämme on sylinterikansien moderni koneistamo ja kaikki koneistuslaitteemme ovat uusinta teknologiaa sekä partikkelisuodattimien pesulaite.

Tervetuloa!

Diesel Test är en reparationsverkstad som specialiserat sig på testning, reparation av äldre och moderna dieselkomponenter med erfaren personal. Diesel Test utför testning och reparationer på dieselkomponenter för t.ex. tunga fordon, båtmotorer och person/nyttofordon. Från diesel test fås även nya och utbyteskomponenter när reparation inte mera är möjligt. Vi har ett modernt topplockssliperi och vår utrustning är mest moderna i branchen. Välkommen!

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat