Suomen Autohuolto Oy Tampere
Sivutoimipaikka, Suomen Autohuolto Oy Oulu
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Lähde: Fonecta-konserni
Tunnemme autosi.
Suomen Autohuolto Oy on henkilöautojen ja hyötyajoneuvojen huoltamiseen ja korjaamiseen keskittynyt yritys. Tarjoamme asiakkaillemme helppoa ja turvallista autoilua huolehtimalla autoilijan puolesta auton kunnosta ja hyvinvoinnista. Teemme puolestasi kaikki määräaikaishuollot, nelipyöräsuuntaukset, pakokaasuanalyysit, vikadiagnoosit, ilmastointihuollot ja korjaukset. Meiltä löytyy autoosi oikeat varaosat ja lisätarvikkeet.
Suomen Autohuolto Oy:n asiakassuhteet perustuvat pitkäaikaiseen, luottamukselliseen ja avoimeen yhteistyöhön. Nykyaikaiset toimitilamme, merkkikoulutettu henkilöstömme ja kehittyneet tietojärjestelmämme tarjoavat asiakkaillemme asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua.
Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa ja Tampereella. Yrityksessämme työskentelee yli 80 autoalan ammattilaista. Toimimme Volkswagenin, Seatin, Skodan, Volvon, Mercedes-Benzin, BMW:n, Nissanin ja Fordin maahantuojien valtuutettuna huoltoliikkeenä ja varaosien jälleenmyyjänä. Lisäksi vauriokorjaamomme Oulussa korjaa kaikki automerkit ja toimii yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.
Olipa kyse autosi määräaikaishuollosta, korjauksesta, vauriokorjauksesta, takuuasioista, liikkuvuuspalvelusta, huolenpitosopimuksesta tai laadunparannuskampanjasta, voit aina kääntyä valtuutetun merkkihuoltomme puoleen!
Tervetuloa palveltavaksi!
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Lisäyhteystiedot