Vallilan Takomo Noutovarasto
Sivutoimipaikka, Vallilan Takomo Oy Punkka
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Lähde: Fonecta-konserni
Yrityksen palvelut
Vallilan Takomo toimittaa jouset ja jousiratkaisut kaikkiin ajoneuvoihin raskaasta kuljetuskalustosta henkilöautoihin yli 75 vuoden kokemuksella.
Vallilan Takomo tekee jousien korjaukset ja asennukset Helsingin Pitäjänmäessä. Jousitöiden lisäksi palveluihin kuuluvat alustan ja ohjauksen osien asennukset, akselien ja pyöränsuuntaukset sekä takalaitanostimien myynti ja huolto.
Yritys toimittaa jouset ja jousituotteet päivittäin kaikkialle Suomeen haluamaasi toimitusosoitteeseen.
Vallilan Takomon verkkokauppa palvelee 24/7.
Vallilan Takomon asiakkaita ovat yritykset ja yksityisasiakkaat, joilla on käytössä raskasta tai kevyttä kuljetuskalustoa sekä ajoneuvokorjaamot, ajoneuvomyyjät, ajoneuvovarustelijat ja varaosaliikkeet valtakunnallisesti.
Yrityksen kuvaus
Vallilan Takomo on vuonna 1945 perustettu autonjousialan erikoisliike. Vallilan Takomo tarjoaa maan monipuolisimman valikoiman jousia ja jousituotteita eri ajoneuvoihin.
Yritys harjoittaa jousien maahantuontia ja myyntiä valtakunnallisesti. Vallilan Takomolla on oma jousipaja, jossa sepät valmistavat, korjaavat ja räätälöivät jouset ajoneuvon käyttövaatimusten ja kuormapainojen mukaan. Korjaamossa asentajat asentavat jouset vaivattomasti ja nopeasti ajoneuvoosi.
Vallilan Takomo on jousialan tunnettu tekijä. Yritys tunnetaan erityisesti alan erikoisosaamisesta, korkelaatuisista ja kestävistä jousista ja jousiratkaisuista sekä pitkästä historiasta ja kokemuksesta jousien ja jousiratkaisujen luotettavana toimittajana.
Vallilan Takomo tunnetaan laajasti myös "Punkan pajana".
Lisätietoja yrityksestä ja yrityksen palveluista osoitteessa www.vallilantakomo.fi.
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat