Autotalo Pelttari Pori
Lähetä viesti yritykselle
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Täyden palvelun autotalo
Autotalo Pelttari on palveleva autokauppa Porissa. Tarjoamme laajan valikoiman uusia autoja sekä vaihtoautoja. Edustamiimme merkkeihin kuuluvat Renault, Dacia, Hyundai, Suzuki, Isuzu, Jeep, Fiat ja Fiat Professional. Meillä on toimipiste myös Huittisissa, jossa edustettuna merkit Toyota, Citroen, Peugeot, Hyundai ja Dacia.
Ota yhteyttä tai piipahda käymään!
Tuo autosi huoltoon!
Säännölliset huollot ovat auton kunnon kannalta tärkeitä. Niistä kertovat merkinnät huoltokirjassa varmistavat myös, että autosi arvo säilyy. Rahanarvoinen asia, kun myyt tai vaihdat autoasi. Kun autosi kaipaa huoltoa, varaa aika meiltä!
Sattuiko vahinko?
Vahingon sattuessa korjaamme autosi tutulla ammattitaidolla niin, että pääset mahdollisimman pian takaisin tien päälle. Teemme tarkan vahinkoarvion ja autamme sinua vahinkoilmoituksen tekemisessä. Korjauksissa käytämme alkuperäisiä koriosia ja ajanmukaisia välineitä - vuosien tieto-taitoa unohtamatta. Ennen kuin käymme korjaustoimiin, saat halutessasi vuokra-auton käyttöösi, jotta matka voi jatkua sutjakasti.
Kaikki, mitä autoosi tarvitset
Kaikilla varaosillamme on valmistajatehtaan takuu. Jos etsimääsi varaosaa ei ole varastossa, hankimme sen nopeasti. Kysy lisää!
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Lisäyhteystiedot