Jyväskylän Autotarvike Sorastajantie
Lähetä viesti yritykselle
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Lähde: Fonecta-konserni
Täyden palvelun autotalot

Täyden palvelun autotaloistamme löydät laatumerkit edustusautoista perheautoihin sekä markkinoiden laajimman hyötyauto-malliston. Uusien VOLKSWAGEN-, AUDI-, BYD- ja HYUNDAI-autojen lisäksi tarjoamme nopeasti vaihtuvasta varastostamme monipuolisen ja korkealaatuisen valikoiman vaihtoautoja. Vaihtoauton voit valita koko konsernin laajasta autovalikoimastamme.

Jyväskylän Autotarvike Sorastajantieltä löydät uudet BYD ja Hyundai autot sekä Volkswagen-, Audi-, BYD-, Hyundai- ja muiden automerkkien vaihtoautot. Myös Volkswagen Direct Express-huoltopalvelut 5 vuotta ja sitä vanhemmille Volkswagen-autoille sekä Hyundai- ja BYD-merkkihuollot ja varaosapalvelut löytyvät Sorastajantieltä.

Jyväskylän Autotarvike Aholaidantieltä löydät uudet Audi- ja Volkswagen-autot sekä Volkswagen Hyötyautot. Aholaidantiellä toimivat myös Volkswagen, Audi, SEAT ja CUPRA automerkkien valtuutetut huolto, korjaus- ja varaosapalvelut sekä korikorjaamo - kaikki ammattitaidolla ja alkuperäisosin.

Toimintamme tavoitteena on korkea asiakastyytyväisyys ympäristöarvot huomioiden. Asiantunteva, merkkierikoistunut ja palveluhenkinen henkilöstömme on valmiina auttamaan kaikissa autoiluun liittyvissä asioissa.

Katso vaihtoautomme tai varaa huolto nettisivuiltamme!

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Lisäyhteystiedot
Muut käyttäjät katsoivat