Go-Katsastus Tuusula
Sivutoimipaikka, GO-Katsastus Oy
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Go-Katsastus Tuusula on riippumaton, täysin kotimainen katsastusasema
Go-Katsastus Tuusula on Tuusulassa toimiva kotimainen yrittäjävetoinen katsastus- ja asiantuntijapalveluja tarjoava yritys. Tehtävämme on parantaa ajoneuvojen liikenneturvallisuutta ajoneuvojen teknistä kuntoa valvomalla. Katsastustoiminnan tärkeä tavoite on myös ympäristökuormituksen ja energian kulutuksen vähentäminen.
Tavoitteenamme ovat pitkäkestoiset asiakassuhteet ja tasalaatuinen asiakaspalvelu. Yritys panostaa toiminnassaan erityisesti asiakaspalvelun laatuun. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan.
Toimipisteemme Espoossa tarjoaa sekä kevyen, että raskaan kaluston katsastuspalveluita, kuten määräaikaiskatsastukset, rekisteröintikatsastukset, muutoskatsastukset, valvontakatsastukset, kuntotarkastukset, kilpailu-ajoneuvojen tieliikennekatsastukset sekä ajoneuvojen yksittäishyväksynnät. Go-Katsastus Tuusula tarjoaa myös rekisteröintipalveluita, kuten omistajan vaihdokset, vakuutukset, siirtolupien myöntäminen, liikennekäyttöön otot ja liikennekäytöstä poistot.
Tervetuloa!
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat