Fixus Center Konala
Sivutoimipaikka, Autovaraosa Fixus Espoo
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus
FIXUS ESPOO
Fixus-Espoo -liikkeestä saat asiantuntevaa palvelua. Liikkeestämme löydät myös lähes 20 000 varaosatuotteen valikoiman!
Espoon Mankkaalla (Sinikalliontie 1) sijaitsevasta varaosakaupasta löydät varmasti oikeat tuotteet ja asiantuntevan palvelun alan tuotteisiin perehtyneeltä henkilökunnalta. Liikkeemme on valoisa, joten tuotteet ovat hyvin esillä. Myös valikoimaa löytyy, sillä 1200 m2 tiloissa varastonimikkeitä on yli 20 000 erilaista. Meiltä saat siis tuotteen kuin tuotteen heti kaupasta käyttöösi. Tämän lisäksi tuotteita toimitetaan kaupan varastoon kaksi kertaa päivässä.
Fixus-Espoo, merkillisen hyvät osat!
FIXUS HERTTONIEMI
Fixus-Herttoniemi -liikkeestä saat varmasti oikeat varaosat omaan autoosi. Kuulumme Fixus-ketjuun, joten voit luottaa tuotteidemme laatuun!
Helsingin Herttoniemessä (Mekaanikonkatu 7) sijaitseva liikkeemme on erikoistunut autovaraosien, maalien, tarvikkeiden, lisävarusteiden ja työkalujen myyntiin. Meiltä saat lähes tuotteen kuin tuotteen heti kaupasta suoraan käyttöösi!
Fixus-Herttoniemi, merkillisen hyvät osat!
FIXUS KONALA
Fixus-Konala -liikkeestä löydät ammattitaitoisen henkilökuntamme avustuksella varmasti oikeat varaosat ja muut tarvikkeet autoosi!
Helsingin Konalassa (Ristipellontie 14) sijaitseva liike kuuluu laadukkaaseen Fixus-ketjuun. Tuotevalikoimastamme löydät laatuvaatimukset täyttävät varaosat ja muut autotarvikkeet aina kohtuulliseen hintaan.
Fixus-Konala, merkillisen hyvät osat!
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä
Muut käyttäjät katsoivat