Fixus Kitee
Sivutoimipaikka, Fixus Center Joensuu
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Asiantunteva autotarvikeliike palveluksessasi

Meiltä saat parasta palvelua autoon kuin autoon! Kaikki tarvitsemasi varaosat ja lisävarusteet, nopeasti ja luotettavasti suoraan hyllystä. Laajasta valikoimastamme löydät laadukkaat osat kaikenikäisiin ja -kokoisiin diesel- ja bensiiniautoihin. Tarjoamme muun muassa alusta-, moottori- ja jarruosat, iskunvaimentimet, sähkötarvikkeet, akut, laturit, startit, anturit, sytytys- ja polttoainejärjestelmien osat, sähkölämmittimet, kemikaalit, voiteluaineet, suodattimet, polttimot, valaisimet, korinosat, työkalut sekä renkaat ja automaalit. Tutustu myös verkkokauppaamme.

Palvelemme kattavasti myös Yritysasiakkaita

Palvelemme kattavasti myös auto- ja korjaamoalan yrityksiä. Tarjoamme muun muassa laadukkaat ja kilpailukykyiset varaosat, tukkumyynnin, nopeat varaosatoimitukset suoraan ovelle, koulutukset, korjaamoalan laitteet, testerit ja teknisen tuen, sekä erikois- ja ammattityökalut

Toimitukset kotiovellesi

Toimitamme tarvitsemasi varaosat ja tarvikkeet edullisesti ja nopeasti valitsemaasi paikkaan. Joensuun ja Kiteen lähiympäristössä toimitusaika on alle kaksi tuntia. Muualle Suomeen toimitamme osat viimeistään seuraavana päivänä. Kysy lisää myyjiltämme.

Laadukasta korjaamo- ja huoltopalvelua

Meillä on laaja verkosto laadukkaita yhteistötyökorjaamoja, joiden henkilökunta antaa takuun tekemälleen työlle ja asentamilleen osille. Löydät korjaamot verkkosivuiltamme.

Fixus ketju

Fixus-ketju on syntynyt alan tunnetuimpiin kuuluvan autovaraosien ja -tarvikkeiden maahantuonti- ja tukkuliike Koivunen Oy:n sekä sen pitkäaikaisten kumppaneiden yhteistyön tuloksena vuonna 2005. Fixus-ketju tarjoaa autoilijoille kilpailukykyiset ja kattavat vaihtoehdot autovaraosissa, lisävarusteissa, kemikaaleissa, työkaluissa sekä huoltokorjaamopalveluissa.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muut käyttäjät katsoivat