Tarvikekeskus Oy Rovaniemi
Sivutoimipaikka, Tarvikekeskus Oy Ranua
Lähetä viesti yritykselle
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Laatumerkkien erikoisliike jo yli 30 vuotta!

Liiketilamme sijaitsevat nelostien varrella aivan Citymarketin lähimaastossa, joten sinne on helppo tulla ohikulkumatkallakin. Meille voit ajella myös moottorikelkalla tai mönkijällä, joten tervetuloa osoitteeseen Keskusväylä 7, Rovaniemi!

Valikoimastamme löydät moottoriajoneuvot kuten moottorikelkat, mönkijät, moottoripyörät sekä ajovarusteet, varaosat sekä huolto.

Ranuan Tarvikekeskus laajeni 16 vuoden toimintansa jälkeen Rovaniemelle Saarenkylään vuonna 2004. Toimitiloja uudistettiin 2012 ja nyt siellä on uudistetut noin 2700 m² myymälä-, korjaamo- sekä toimistotilat. Tarvikekeskus Rovaniemellä työskentelee 11 myyjää, joista 4 pääasiallisesti konemyynnin parissa. Huollon puolella työskentelee päätoimisesti viisi henkilöä sekä yksi varastolla.

Edustamiimme tuotemerkkeihin kuuluvat mm. Arctic Cat, Honda, Husqvarna, Polaris, KTM, Yamaha, AMT, Husky, Finnmaster sekä Suvi. Laitteita myös huolletaan ja korjataan jokaisessa toimipisteessä. Valikoimiimme kuuluvat myös erilaiset traktoreiden varaosat sekä Fixus-ketjun autotarvikkeet ja -varaosat. Tarvikekeskus Oy on useana vuotena palkittu parhaana Yamaha-, Polaris-, Arctic Cat-, ja Honda- mönkijä- ja kelkkakauppiaana.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muut käyttäjät katsoivat