Autopesu.net
Sivutoimipaikka, Autopesu.net
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
24/7 automaatti pesulat lähellä sinua.

Tarjoamme laadukasta autopesua nyt Lahdessa, Turussa, Salossa, Kouvolassa, Nokialla, Kotkassa ja Klaukkalassa Nurmijärvellä 24/7. Tule meille peltipyykille!

Valikoimastamme löydät monta tapaa pestä autosi - Haluatko pestä harvoin kertapesuja, säännöllisesti sarjakortilla vai usein jäsenenä? Valitse itsellesi parhaiten sopiva tapa. Tutustu tarkemmin palveluihin verkkosivuillamme.

Voit ostaa pesujamme myös ennakkoon verkkokaupasta!

Jäsenyydet-Alk. 19.90€/kpl

Pidä autosi puhtaana pesemällä sitä helposti ja säännöllisesti edullisella kiinteällä kuukausimaksulla ALK. 19,90€/kk! Jäsenyys tekee auton pesemisestä helppoa, vaivatonta ja edullista. Yksittäinen pesu tulee jäsenyydessä halvemmaksi ja pääset pesuun jäsenkorttia näyttämällä sekä Nokian, Kouvolan, Kotkan että Klaukkalan pesuloissamme. Säästät aikaa ja rahaa!

Kertapesut-Alk. 11.90€/kpl.

Parhaan Kiilto -pesuohjelmamme lisäksi voit valita jokaiseen vuodenaikaan sopivaksi räätälöidyn Kausi -pesuohjelman. Valikoimastamme löytyy myös Harjaton -pesuohjelma, sekä Perus -pesuohjelma ei niin likaiselle autollesi. Kertapesun voit maksaa kätevästi eri maksuvälineillä pesulan maksutolpassa tai halutessasi verkkokaupassamme. Yöhinnat ovat voimassa vain maksutolpassa.

Sarjapesut-Alk. 9€/kpl

Sarjapesukortilla pesuun ajaminen käy nopeasti. Sarjakortille voit valita haluamasi pesuohjelman ja joko 5, 10, 50, 100 tai 200 pesua. Sama kortti käy kaikissa pesuloissamme. Yksittäisen pesun hinta laskee aina suhteessa ostettujen pesujen määrän mukaan. Sarjapesut Alk. 9€/kpl

Ajoneuvojen maksimimitat

  • Kouvolassa: korkeus 2.85m, leveys 2.5m ja pituus 6.85m

  • Nokialla: Korkeus 2.80m, Leveys 2,7m ja pituus 8,0m.

  • Kotkassa: korkeus 3.2m, leveys 2.7m ja pituus 8.0m

  • Klaukkalassa: korkeus 3.2m, leveys 2.7m ja pituus 8.0m

  • Salossa: Korkeus 2.85m , leveys 2.5m ja pituus 8.0m

  • Turussa: korkeus 3.2m, leveys 2.7m ja pituus 8.0m

  • Lahdessa: Korkeus 2.60m , leveys 2.5m ja pituus 7.0m

Tervetuloa peltipyykille!

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat