Rudus Oy Tuusula Sammonmäki luonnonkivet
Sivutoimipaikka, Rudus Oy
Toimipaikat
Päätoimipaikka
  • Rudus Oy
    Karvaamokuja 2 a, 00380 Helsinki

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 97...
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus
Rudus Oy on johtava kivipohjaisia rakennusmateriaaleja valmistava yhtiö. Ruduksen laadukkaat ja kestävät tuotteet ovat mukana siellä, missä rakennetaan vastuullisesti pitkäikäistä ja viihtyisää ympäristöä, taloja ja infraa.
Rudus palvelee niin yksittäistä kuluttajaa kuin yritysasiakkaitakin. Rakentaja saa Rudukselta kaiken tarvitsemansa saman katon alta: betonit, betonituotteet, kiviainekset ja kierrätystuotteet. Ruduksella on myös kierrätyspisteitä, jotka vastaanottavat kaikenkokoisia lajiteltuja betoni- ja tiilieriä sekä puhtaita ylijäämämaita.
Betonilla kestävään lopputulokseen
Betonin valmistus, logistiikka ja laadunvarmistus on hiottu Ruduksessa palvelemaan asiakasta varmasti ja vastuullisesti. Kestävää kehitystä vahvistaa koko rakentamisen ketju raaka-ainetoimituksista aina betonin kierrätykseen asti. Lisäksi laaja toimipisteverkosto minimoi kuljetuksista aiheutuvat päästöt.
Tervetuloa Ruduksen Sorakauppaan
Soraa, hiekkaa, murskeet ja sepelit nyt verkkokaupasta. Sorakauppa.fi on aina auki - tervetuloa ostoksille! Sorakauppa toimii pääkaupunkiseudulla, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Tampere - Pirkanmaan, Lahden, Kymenlaakson, Lappeenranta - Imatran, Kuopion ja Oulun seudulla.
Pihakivet ja maisematuotteet
Ihana piha - kestävää rakentamista kivillä!
Pihan rakentaminen alkaa suunnittelusta - Tutustu ideakuvastoon ja kerää sinun pihaasi sopivat ideat. Tutustu tuotteisiin ja valitse käyttökohteen mukaan sopivin tuote. Kerää tuotteet ostoskoriin ja siirry kassalle. Löydät sivuiltamme myös pihakivien asennus- ja hoito-ohjeet. Tervetuloa pihakivien maailmaan!
Betoniset kaivonrenkaat ja putket
Suuri osa kunnallistekniikan, yhdyskuntien infrastruktuurin, rakentamisesta jää maan alle. Kestävyys ja pitkäikäisyys ovat käytettävien rakennusmateriaalien ja -tuotteiden perusvaatimuksia. Betoni kestää: Ruduksen renkaat ja putket kestävät normaaleissa käyttöolosuhteissa vähintään 100 vuotta.
Infraelementit
Rudukselta kattava valikoima betonielementtituotteita turvalliseen infrarakentamiseen. Betonista valmistetaan laadukkaasti tie-, katu- ja sillanrakennustuotteet, elementtisillat, liikenne-esteet ja -hidasteet, katupuiden istutuslaatikot, vesikourut ja tukimuurielementit, ratarakentamisen tuotteet sekä energia- ja telerakentamisen tuotteet.
Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Toimipaikan muut päättäjät
  • Pekka Lamberg, myyntijohtaja
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvat