Call Waves Solutions Finland Oy
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Asiantuntevia asiakaspalvelun, myynnin ja markkinoinnin ratkaisuja
Call Waves on vuonna 2000 perustettu, noin 160 henkilökohtaisen asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista työllistävä asiantuntijayritys, jonka toimipaikat sijaitsevat Varkaudessa, Mikkelissä ja Kuopiossa.
Vakavaraisena yrityksenä tarjoamme nykyaikaisia, laadukkaita asiakaspalvelun ja markkinoinnin palveluratkaisuja eri toimialoille. Asiakkaamme ovat sekä kotimaisia että kansainvälisiä yrityksiä.
Palveluitamme ovat kattava asiakaspalvelu, contact center ja call center -palvelut, tekninen tukipalvelu (helpdesk), ajanvaraus- ja vaihdepalvelut sekä myynti- ja tilauspalvelut. Meiltä saat myös kokonaisvaltaiset verkkokaupparatkaisut varasto-, logistiikka- ja tukitoimintoineen.
Olemme keskittyneet erityisesti vakuutus-, rahoitus-, energia-, liikenne- ja verkkokauppa-alojen ratkaisuihin. Seuraamme näiden alojen kehitystä ja säännöksiä aktiivisesti.
Yhteisiin päämääriin sitoutunut tuloksellinen kumppani
Haluamme olla teille asiakassuhteita kehittävä ja liikevaihtoa kasvattava kumppani. Sitoudumme yhteisiin päämääriin ja työskentelemme määrätietoisesti yhdessä asetettujen tavoitteiden eteen saaden tuloksia aikaan.
Meille asiakas on tärkein.
Tyytyväisiä asiakkaita henkilökohtaisella palvelulla
Koulutettujen asiakaspalvelijoidemme tavoite on aina ammattimainen, lämminhenkinen kohtaaminen asiakkaan kanssa. Henkilökohtaisen palvelun ansiosta lopputuloksena on hyvä asiakaskokemus, joka kantaa eteenpäin.
Olemme asiakaspalvelun ammattilaisia.
Hyvinvoiva henkilökunta tekee tulosta
Työssään viihtyvät asiakaspalvelijat ovat tuloksellisen työmme tärkeä edellytys. Siksi haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin.
Vakavarainen yhteistyökumppani
Call Waves on kasvava, vakavarainen yritys, jonka kanssa yhteistyö on luotettavalla pohjalla. Tarjoamme myös asiakkaillemme mahdollisuuden kasvuun palveluidemme avulla.
Kannattavaa kasvua!
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat