Eläinlääkäri Pirjo Pirjola
Yritystiedot
Virallinen nimi
Eläinlääkäri Pirjo PirjolaLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Yksityinen elinkeinonharjoittajaLähde: YTJ
Perustamisvuosi
1996Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
HausjärviLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Eläinlääkäri (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
75000 EläinlääkintäpalvelutLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.3.1995
Verohallinnon perustiedot: 1.1.1998
Kaupparekisteri: 12.3.1996
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.6.1994
Lähde: YTJ
Tuote- ja tavaramerkit
Spesific, Virbac
Tietoa elinkeinonharjoittajasta

Eläinlääkäri Pirjo Pirjola on perustettu vuonna 1996. Se on yksityinen elinkeinonharjoittaja, jonka kotipaikka on Hausjärvi, ja pääasiallinen toimiala Eläinlääkäri. 

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta

Eläinlääkäripalvelut pieneläimille ja hevosille

Eläinlääkäri Pirjo Pirjola tarjoaa peruseläinlääkäripalvelut vastaanotolla ajanvarauksella pääasiassa koirille ja kissoille. Hevosille ja pienmärehtijöille (lammas, vuohi) käynnit talleille ja tiloille n. 50-60km etäisyydelle Oitista. Maksu heti käteisellä tai pankkikortilla. Pankkisiirtoja en voi antaa. Peruuttamattomista tai alle 12 tuntia perutuista ajanvarauksista / asiakaskäynneistä veloitetaan 40€.

Kiireetön ajanvaraus onnistuu parhaiten ma-pe aamulla 8.15-9.30, koska kesken suurempien toimenpiteiden ja tallikäyntien aikana en pysty vastaamaan puhelimeen. Nämä voivat joskus kestää 2-3 tuntiakin. Kiireellisissä tapauksissa päiväaikaan voit jättää vastaajaan lyhyen viestin, niin soitan sitten kun ehdin.

Tilauksesta koirien ja kissojen Virbacin ja Spesificin erikoisruokavaliot. Toimitusaika tilauksesta 1-2 viikkoa.

PIENELÄINTEN HOITO VASTAANOTOLLA:

MAATIAISKISSOILLE TURVASIRU JA REKISTERÖINTI TURVASIRUPALVELUUN VELOITUKSETTA MUUN HOITOTOIMENPITEEN YHTEYDESSÄ yhteistyössä Hausjärven Eläinsuojeluyhdistyksen kanssa.

PIENELÄIMILLE: rokotukset, mikrosirutukset, lemmikkieläinpassit, ekinokokkoosilääkitykset ja loishäädöt, pentu- ja terveystarkastukset, haavahoidot, lopetukset, hammaskiven poistot ultraäänellä, sairauksien tutkimus ja hoito, kissojen ja koirien sterilisaatiot ja kastraatiot, iho- ja nisäkasvainten poistot, märkäkohtuleikkaukset.

HEVOSILLE TALLIKÄYNNEILLÄ:

terveystarkastukset (osto-, myynti- ja vakuutustarkastukset), rokotukset, hampaiden raspaukset käsiraspeilla, sairauksien hoito, ontumatutkimukset, kiimakontrollit, keinosiemennykset, tiineystarkastukset, oriiden ruunaukset sekä verinäytteet.

Halutessasi hevosenkin voi tuoda vastaanotolle esim. rokotusta, hampaiden raspausta, kiimakontrollia tai tiineysultraa varten.

Hoidan eläinpotilaitani arkisin maanantaista perjantaihin. Myös ilta-aika on mahdollinen 2 päivänä viikossa - yleensä maanantaisin ja tiistaisin - jolloin ajanvarauksella etukäteen sovituissa ilta-ajoissa ei ole päivystyskorotusta. Muutoin illalla klo 17 jälkeen 50% päivystyskorotus. Varaathan aina ennen tuloasi vastaanotolle ajan, koska eläinlääkäri saattaa olla asiakaskäynnillä muualla.

Kiireellisistä päivystyskäynneistä korotus 50% iltaisin klo 16-22 sekä lauantaisin ja 100% pyhäpäivinä, vappuna, aattoina sekä yöllä klo 22-08. Jos kiireellinen sairaskäynti päivälläkin johtaa jo ennalta varattujen käyntien siirtelyyn, käynnistä peritään 50% päivystyskorotus.

HINNASTO -PIENELÄIMET: -käteinen tai pankkikortti

ROKOTUKSET pieneläimille:1 rokote 55€, seuraavat eläimet 28€ kpl, 2 rokotetta 63€, seuraavat eläimet +37€, muun toimenpiteen yhteydessä 20€ + rokotteen hinta.

MIKROSIRU 1.eläin 65€, seuraavat 27€/kpl, muun toimenpiteen yhteydessä 31€.

Maatiaiskissoille turvasiru (pentueille vain emän sterilisaation yhteydessä) turvasiru veloituksetta jonkin toimenpiteen yhteydessä HEY:n kustantamana ja rekisteröimänä Turvasirupalveluun.

LEMMIKKIELÄINPASSI 79€, muun toimenpiteen yhteydessä 54€

LEMMIKKIELÄINPASSI+ROKOTUKSET 113€, SEURAAVAT ELÄIMET 88€

LEMMIKKIELÄINPASSI+SIRU+ROKOTUKSET 113€, SEURAAVAT ELÄIMET 98€

KÄYNTIMAKSU 10 min 21€: jatkohoitopistokset, reseptilääkkeiden luovutukset.

KÄYNTIMAKSU 30min 73€, sis. palkkion ja perustarvikkeet ja kliinisen yleistutkimuksen 30min käynnin aikana. Lisäksi toimenpiteistä erillinen toimenpidemaksu. Lisäksi laskutetaan lääkkeet, lääkkeiden käsittelymaksu, muut kuin perustarvikkeet, laboratoriokulut ja lisäravinteet ja rehut.

KASTRAATIOT: kissa yht n.85-100€, koira leikkaus ja tarvikkeet n. 215€, lisäksi lääkkeet, lääkkeidenkäsittelymaksu ja kauluri, huom <50kg.

STERILAATIOT: kissa yht. n. 130-140€, koira leikkaus ja tarvikkeet n.400€, lisäksi lääkkeet, lääkkeidenkäsittelymaksu ja kauluri, huom >40kg.

MÄRKÄKOHDUNPOISTO: koira n. 500€, lisäksi lääkkeet, lääkkeidenkäsittelymaksu ja kauluri, huom <40kg.

HAMMASKIVEN POISTO rauhoituksessa ultraäänellä, ei sisällä hampaiden poistoja: koira n.135€ +lääkkeet , kissa n.125€ + lääkkeet, lisäksi mahdolliset jatkohoitolääkkeet ja tarvikkeet ja lääkkeiden käsittelymaksu.

LOPETUKSET: koirat n.125-170€, kissat 85-110€, kani 95-125€. Tuhkaus mahdollista Hyvinkään Pieneläinkrematorion toimesta heidän hinnastonsa mukaan. Käsittelymaksu 5€, kun jätetään tuhkaukseen.

HEVONEN: rokotus 65€ 1 rokote / 82€ myös herpes, saman omistajan seuraavat hevoset +36€ / 52€, sisältää rokotuksen kirjaamisen Heppaan.

Hampaiden raspaus 73€, rauhoituksessa 96€, sis. rauhoitteet.

KÄYNNIT ASIAKKAALLA -HINNASTO: HUOM! Asiakaskäynnille en pysty lupaamaan tarkkaa kellonaikaa.

KÄYNTIMAKSU: 79€ käyntimaksu sisältää 30 minuutin pituisen käynnin asiakkaalla perustarvikkeineen 10km etäisyydellä vastaanotosta, lisäksi edestakaiset matkakulut 87snt/km. Yli 10km menomatkalta + 5,25€ käyntimaksuun jokaiselta alkavalta 10 km:n matkalta. Lisäksi toimenpidemaksut, edestakaiset matkakulut 87snt/km, lääkkeet, lääkkeiden käsittelymaksu, muut kuin perustarvikkeet, laboratoriokulut, lisäravinteet ja rehut.

TOIMENPIDEMAKSUT:

LOPETUS: koira 52€, kissa 26€ ja hevonen 97€

30 min ylittävältä käynniltä n. +21€ /10 min.

Yllämainitut hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Muista toimenpiteistä voit kysyä puhelimitse aamulla 8.15-9.30 tai tekstiviestillä. Tarkkaa hinta-arviota on etukäteen usein mahdoton antaa, jos eläin on epämääräisesti sairas, koska jokainen eläinlääkärikäynti on erilainen ja hintaan vaikuttavat monet tekijät: tutkimusten laajuus, käyntiin kuluva aika voi pitkittyä, jos eläinpotilas ei ole yhteistyöhaluinen ja on hankalasti tutkittavissa ja käsiteltävissä. Eläimen koko myös vaikuttaa merkittävästi lääkekuluihin. Hinta-arviot pystyn antamaan nopeimmin aamulla 8.15-9.30, kun olen vastaanotolla.

Olen Suomen Eläinlääkäriliiton jäsen. Olen saanut praktiikkaoikeudet 1982 ja olen valmistunut 1984. Valmistumisestani lähtien olen tehnyt käytännön praktiikkaa hoitaen niin tuotantoeläimiä, hevosia kuin pieneläimiäkin, välillä kunnan- tai kaupungineläinlääkärinä, välillä yksityispraktikkona. Vuodesta 2006 olen ollut jälleen yksityispraktikkona.

Harrastan lapinporokoiria ja monipuolisesti suomenhevosia. Suomenhevosia olen kasvattanut 5. Olen tehnyt vähän pienimuotoista työajoa harrastusmielessä nuoruudessani, valmentanut raviuralle Vapukkeen ja Vallerin, -Vallerin lauantairavien 65-voittajaksi Vermossa. Nykyisin opettelen ratsastusta Kumpumäen tilalla Pornaisissa nuorimmalla kasvatillani 13-vuotiaalla Kikan Konstalla ja samalla seuraan Konstan ratsu-uraa pidettynä opetushevosena sekä ratsastuskouluoppilaiden kilparatsuna niin kouluratsastuksessa kuin esteissäkin. 22-vuotiaalla Vokupokulla ratsastelen kotona. Vokupokulla voi myös ajaa sekä kärryillä että myös perinteisellä rekivaljastuksella talvisin.

Tervetuloa pienelle maalaisvastaanotolle Hausjärven Oittiin!

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
  • Pirjo Anneli Pirjola, elinkeinonharjoittaja (3/1996)
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat
Lisäyhteystiedot