Eläinlääkäri Pirjo Pirjola
Yritystiedot
Virallinen nimi
Eläinlääkäri Pirjo PirjolaLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Yksityinen elinkeinonharjoittajaLähde: YTJ
Perustamisvuosi
1996Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
HausjärviLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Eläinlääkäri (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
75000 EläinlääkintäpalvelutLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.3.1995
Kaupparekisteri: 12.3.1996
Verohallinnon perustiedot: 1.1.1998
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.6.1994
Lähde: YTJ
Tietoa elinkeinonharjoittajasta

Eläinlääkäri Pirjo Pirjola on perustettu vuonna 1996. Se on yksityinen elinkeinonharjoittaja, jonka kotipaikka on Hausjärvi, ja pääasiallinen toimiala Eläinlääkäri. 

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta

Eläinlääkäripalvelut - pieneläimet ja hevoset, ajanvaraus ma-pe 8.15-9.30
AJANVARAUS 8:15-9.30 ma-pe! Tiedustelut myös aamulla. Ajanvarausajan ulkopuolella samalle päivälle tehtyihin kiireellisiin varauksiin päivystyskorotus!
Koirille ja kissoille peruseläinlääkäripalvelut vastaanotolla.
Maksu heti käteisellä tai pankkikortilla. Peruuttamattomista tai alle 24 tuntia perutuista ajanvarauksista veloitetaan 40€. Maanantain aika peruttava perjantaina.
PIENELÄIMILLE: rokotukset, mikrosirutukset, lemmikkieläinpassit, ekinokokkoosilääkitykset ja loishäädöt, pentu- ja terveystarkastukset, haavahoidot, lopetukset, hammaskiven poistot ultraäänellä, sairauksien tutkimus ja hoito, kissojen sterilisaatiot ja kastraatiot, koirien kastraatiot, iho- ja nisäkasvainten poisto.
Hoidan eläinpotilaitani ajanvarauksen (HUOM ma-pe 8:15-9.30) mukaan arkisin maanantaista perjantaihin 8.15-16.00. Ilta-aika on mahdollinen 1 päivänä viikossa - useinmiten maanantaisin. Varaathan aina ennen tuloasi vastaanotolle ajan, koska eläinlääkäri saattaa olla talli- tai tilakäynnillä.
Päivystyskäynneistä korotus 50%-100%.
HINNASTO -PIENELÄIMET: -käteinen tai pankkikortti
ROKOTUKSET kissoille ja koirille:1 rokote 57€, seuraavat eläimet + 29€/kpl, 2 rokotetta 65€, seuraavat eläimet +37€, muun toimenpiteen yhteydessä 20€ + rokotteen hinta. Rokotuksen kirjaaminen omakoiraan +5€ / koira. Kani 1. eläin 79€, seuraavat +50€
MIKROSIRU 1.eläin 65€, seuraavat 28€/kpl, muun toimenpiteen yhteydessä 32€.
LEMMIKKIELÄINPASSI 80€, muun toimenpiteen yhteydessä 55€
LEMMIKKIELÄINPASSI+ROKOTUKSET 105-114€, SEURAAVAT ELÄIMET 89-99€
LEMMIKKIELÄINPASSI+SIRU+ROKOTUKSET 116-125€, SEURAAVAT ELÄIMET 91-100€ ( 1 tai 2 rokotetta)
KÄYNTIMAKSU 30min 87€, sis. palkkion ja perustarvikkeet ja kliinisen yleistutkimuksen 30min käynnin aikana. Toimenpiteistä erillinen toimenpidemaksu. Lisäksi laskutetaan lääkkeet, lääkkeiden käsittelymaksu, muut kuin perustarvikkeet, laboratoriokulut ja lisäravinteet ja rehut. Mikrobilääkehoidon rekisteröinnistä Ruokavirastoon tehtävästä työstä veloitetaan 15€.
HUOM! Yli 40kg painoiset eläimet, toimenpiteissä lisäveloitus 10€.
KASTRAATIOT: kissa yht n.100-115€, koira leikkaus ja tarvikkeet n. 280€, lisäksi lääkkeet, lääkkeidenkäsittelymaksu, mikrobilääkkehoidon rekisteröinti Ruokavirastoon ja kauluri, huom <40kg. .
STERILAATIOT: kissa yht. n. 150-175€
HAMMASKIVEN POISTO rauhoituksessa (60min aika) ultraäänellä, ei sisällä hampaiden poistoja: koira n.175-205€ +lääkkeet , kissa n.175€ + lääkkeet, lisäksi mahdolliset jatkohoitolääkkeet ja tarvikkeet ja lääkkeiden käsittelymaksu. Yli tunnin toimenpiteestä lisäksi 25€ / alkava 10min.
LOPETUKSET: koirat painon mukaan n.130--175€, kissat 95-115€, kani 100-135€. Tuhkaus mahdollista Hyvinkään Pieneläinkrematorion toimesta heidän hinnastonsa mukaan. Käsittelymaksu 5-10€ eläimen koon mukaan, kun jätetään tuhkaukseen.
HEVONEN: rokotus vastaanotolla 65€ , saman omistajan seuraavat hevoset +36€, sisältää rokotuksen kirjaamisen Heppaan.
Hampaiden raspaus rauhoituksessa 108€, sis. rauhoitteet.
KÄYNNIT ASIAKKAALLA -HINNASTO: HEVOSET, NAUDAT JA PIENMÄREHTIJÄT
HUOM! Asiakaskäynnille en pysty lupaamaan tarkkaa kellonaikaa.
KÄYNTIÄ VARTEN VARAA hyvän hygienian ylläpitämiseksi ja tarttuvien eläintautien ehkäisemiseksi: pöytä tai muu esim. vanhoilla sanomalehdillä peitetty työtaso eläinlääkärin praktiikkalaukulle, hoitotarvikkeille ja tietokoneelle sekä lämmintä vettä, saippuaa sekä kertakäyttöpyyhkeitä tai puhdas pyyheliina asiallisesti valaistuun tilaan.
KÄYNTIMAKSU ASIAKKAALLA (30min) enintään 5km etäisyydellä vastaanotosta 106€ sisältäen matkakulut. Tähän lisätään 2,82€, jokaista alkavaa 5km:n menomatkaa kohden korvaukseksi matka-ajasta ja lisäksi laskutetaan km-korvaus 1,24€ / km. Lisäksi laskutetaan toimenpidemaksut ym.
Yllämainitut hinnat sisältävät arvonlisäveron.
Muista toimenpiteistä voi kysyä puhelimitse aamulla 8.15-9.30 tai tekstiviestillä. Tarkkaa hinta-arviota on etukäteen usein mahdoton antaa, jos eläin on epämääräisesti sairas, koska jokainen eläinlääkärikäynti on erilainen ja hintaan vaikuttavat monet tekijät: tutkimusten laajuus, käyntiin kuluva aika voi pitkittyä, jos eläinpotilas ei ole yhteistyöhaluinen ja on hankalasti tutkittavissa ja käsiteltävissä. Eläimen koko vaikuttaa merkittävästi lääkekuluihin. Hinta-arviot pystyn antamaan aamulla 8.15-9.30, kun olen vastaanotolla.
Olen Suomen Eläinlääkäriliiton jäsen. Olen saanut praktiikkaoikeudet 1982 ja olen valmistunut 1984. Praktiikkaoikeuden saamisesta lähtien olen tehnyt käytännön praktiikkaa hoitaen niin tuotantoeläimiä, hevosia kuin pieneläimiäkin, välillä kunnan- tai kaupungineläinlääkärinä, välillä yksityispraktikkona. Vuodesta 2006 olen ollut jälleen yksityispraktikkona.
Harrastan lapinporokoiria ja monipuolisesti suomenhevosia. Suomenhevosia olen kasvattanut 5. Olen tehnyt vähän pienimuotoista työajoa harrastusmielessä nuoruudessani, valmentanut raviuralle Vapukkeen ja Vallerin, -Vallerin lauantairavien 65-voittajaksi Vermossa. Nykyisin opettelen ratsastusta Kumpumäen tilalla Pornaisissa nuorimmalla kasvatillani 14-vuotiaalla Kikan Konstalla ja samalla seuraan Konstan ratsu-uraa pidettynä opetushevosena sekä ratsastuskouluoppilaiden kilparatsuna niin kouluratsastuksessa kuin esteissäkin. 23-vuotiaalla Vokupokulla ratsastelen kotona. Vokupokulla voi myös ajaa sekä kärryillä että myös perinteisellä rekivaljastuksella talvisin.
Tervetuloa pienelle maalaisvastaanotolle Hausjärven Oittiin!
Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
  • Pirjo Anneli Pirjola, elinkeinonharjoittaja (3/1996)
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat
Lisäyhteystiedot