Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry
Yritystiedot
Virallinen nimi
Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistys ryLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Aatteellinen yhdistysLähde: YTJ
Perustamisvuosi
1995Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
KouvolaLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
94999 Muualla luokittelemattomat muut järjestötLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 18.10.2007
Työnantajarekisteri: 18.11.2019
Verohallinnon perustiedot: 5.12.1995
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.1.2016
Lähde: YTJ
Tietoa yhdistyksestä

Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry on perustettu vuonna 1995. Se on aatteellinen yhdistys, jonka kotipaikka on Kouvola, ja pääasiallinen toimiala Eläinten suojelu. 

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta

Eläinsuojelutyötä Kouvolassa ja Iitissä
Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry (KSEY) on toiminut Kouvolassa ja sen lähikunnissa vuodesta 1954. Yhdistyksen tarkoitus on edistää eläinten hyvää kohtelua ja herättää rakkautta eläimiin sekä näin vastustaa eläinsuojelurikoksia ja eläinten kärsimystä.
Yhdistyksen toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja talkootyöhön, ja rahoitus hoituu lahjoitusten turvin. Tiedotamme eläinten oikeuksista ja ihmisten vastuusta eläinten hoidossa jakamalla valistusmateriaalia, järjestämällä informaatiopisteitä erilaisissa tilaisuuksissa ja tekemällä neuvontatyötä. Järjestämme myös lemmikkien pitoon liittyviä, osittain viihteellisiä tilaisuuksia.
Yhdistys ottaa hoitoon kodittomia eläimiä ja etsii niille uusia koteja. Kissat "työllistävät" eniten: nelisensataa kissaa vuosittain saa uuden kodin yhdistyksen kautta. Koiria sijoitamme kymmeniä vuodessa ja muita pieneläimiä parikymmentä. Lisäksi autamme kymmeniä loukkaantuneita tai sairastuneita luonnoneläimiä. Luovutamme kulkureitamme myös Kouvolan seudun talousalueen ulkopuolelle.
Varat toimintaamme tulevat monilta tahoilta, lahjoituksina.
Yrityksen tarina
Eläinten hyvinvoinnista huolehtiminen on meidän kaikkien yhteinen asia. KSEY:n kautta voit parantaa eläinten oloja ja olla mukana rakentamassa eläinystävällisempää yhteiskuntaa.
Etsimme uusia koteja kodittomille kissoille, koirille ja pieneläimille. Nelisensataa kissaa vuosittain - syystä tai toisesta kodittomaksi jääneitä - tulee KSEY:n hoiviin, ja koiria tulee talteenottoomme noin sata. Meillä katto pään päällä on kuitenkin väliaikainen: sijoitamme eläimet koteihin, joissa niistä pidetään huolta.
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muut käyttäjät katsoivat