Liikennepuisto
Sivutoimipaikka, Keskusvirastotalo
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 368...
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus

Aivan uimakeskuksen ja maauimalan vieressä sijaitseva liikennepuisto tarjoaa mukavaa tekemistä kesäisiin päiviin. Puistossa viihtyy niin isommat kuin pienemmätkin lapset.

Liikennepuistossa 6–12-vuotiaat pääsevät opettelemaan liikennekäyttäytymistä lyhyessä opetustuokiossa ja tuokion jälkeen polkuauton ratissa. Nuoremmat pääsevät myös radalle, mutta vain vanhemman kulkiessa vierellä. Lisäksi nuoremmille lapsille on varattu myös oma erillinen harjoitusalue.

Kauniina kesäpäivinä liikennepuisto on suosittu vierailukohde ja ajovuoroa voi joutua joskus odottamaan hetken. Odotellessakaan aika ei kuitenkaan käy pitkäksi, sillä puistossa voi kulkea jalankulkijana, aikaa voi kuluttaa värityskuvia värittämällä tai suorittamalla liikennepuiston oman ajokorttikokeen, josta muistoksi saa ajokortin. Liikennepuiston toimintaan osallistuminen on maksutonta.

Liikennepuistoreissun voi kruunata liikennepuiston jäätelökahvilassa, jossa nuorisopalveluiden kesätyöharjoittelijat ohjaajien kanssa tarjoilevat jäätelöä ja muita herkkuja edulliseen hintaan.

Puisto on avoinna 7.6.–5.8. ti–pe klo 10–17 ja la klo 10–16. Juhannusviikolla puisto on poikkeuksellisesti avoinna ma–to klo 10–17 ja kiinni pe–la.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat