FysioPalvelut Miia Jaakkola
Yritystiedot
Virallinen nimi
FysioPalvelut Miia JaakkolaLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Yksityinen elinkeinonharjoittajaLähde: YTJ
Perustamisvuosi
2001Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
KemijärviLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Fysikaalinen hoito ja kuntoutus (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
86901 FysioterapiaLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.2.2017
Verohallinnon perustiedot: 26.1.2001
Kaupparekisteri: 8.2.2017 Lähde: YTJ
Tietoa elinkeinonharjoittajasta

FysioPalvelut Miia Jaakkola on perustettu vuonna 2001. Se on yksityinen elinkeinonharjoittaja, jonka kotipaikka on Kemijärvi, ja pääasiallinen toimiala Fysikaalinen hoito ja kuntoutus. 

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta

Yrityskuvaus

Fysiopalvelut Miia Jaakkola tarjoaa fysioterapiapalveluita Kemijärven alueella ja lähiympäristössä yksityisille, yrityksille ja yhteisöille. Tarjoan monipuolista fysioterapiaa, lymfaterapiaa sekä hierontapalveluita. Voit tulla palveluideni pariin lääkärin lähetteellä tai ilman, ennaltaehkäisemään tulevia vaivoja tai kuntouttamaan toimintakykyäsi heikentäviä ongelmia. Teen myös kotikäyntejä.

Minulta voit ostaa myös lahjakortteja läheisesi hyvinvointiin. Kysy rohkeasti esim. sarjahierontojen hintoja.

Tervetuloa tutustumaan palveluihini!

Fysioterapia

Fysioterapialla hoidetaan erilaisia toimintakykyä haittaavia kipu- ja muita ongelmia. Fysioterapiajaksosi aluksi haastattelen sinua saadakseni selville sen, miksi tulet fysioterapiaan. Tutkimusten perusteella yhdessä sinun kanssasi mietin sinun kuntoutumistasi hyödyntävät terapiamenetelmät. Ne voivat olla manuaalista terapiaa (mm. hieronta, mobilisointi, neuraalikudoksen mobilisointi), fysikaalisia hoitoja (mm. lämpö- ja sähköhoidot) tai terapeuttista harjoittelua (ohjeet omaehtoiseen harjoitteluun työssä ja vapaa-ajalla). Näillä menetelmillä sinun vaivasi tulisi helpottua jo muutaman hoitokerran aikana.

Lymfaterapia

Lymfaterapiaa käytetään fysioterapian erikoismenetelmänä erilaisten turvotusten hoidoissa. Taustalla voi olla esimerkiksi rintasyöpähoitojen jälkeinen tila, jossa yläraajaan syntyy turvotusta. Lymfaterapiaan kuuluu olennaisena osana kompressiohoito, joka tarkoittaa tukisidosten tai tukisukkien /-hihojen käyttöä. Minulla on myynnissä NapraRehabin lääkinnällisiä tukisukkia, jotka soveltuvat hyvin mm. toimistotyötä tekevälle, lentomatkoille ja urheiluun.

Hieronta

Olen koulutettu urheiluhieroja, joten voit käydä luonani ennaltaehkäisevissä tai palauttavissa hieronnoissa. Hieronnalla rentoutetaan kireitä lihaksia, lisätään aineenvaihduntaa ja saadaan kehoa elastisemmaksi. Myös mieli rentoutuu käsittelyn aikana!

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat