Easymove Oulu-Pateniemi
Sivutoimipaikka, Easymove Oulu
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Lähde: Fonecta-konserni
Kokonaisvaltaitsen liikunta- ja kuntoutuspalveluiden edelläkävijä
Easymove tarjoaa Oulun keskustan ja Pateniemen toimipisteissä asiakkailleen laadukasta palvelua ja osaavaa valmennusta asiakaslähtöisten asiantuntijoiden avulla, räätälöitynä tarpeittesi mukaan. Pidämme huolta aktiivisesti liikkuvista ihmisistä, kuntoutujista, sekä vasta-alkajista. Meille kaikki asiakkaat ovat tärkeitä ja voit saapua meille omana itsenämme.
Asiantuntijamme auttavat sinua tai yrityksesi työntekijöitä tarpeen mukaan. Kärsitkö alaselkäkivuista tai päänsärystä, onko niskajumit tai selkäkipu vaivana? Ei huolta, koulutetut fysioterapeuttimme ovat helposti saatavilla. Meillä hoidon perustana on aina tutkiminen, jonka perusteella määrittelemme ongelmasi ja kohdistamme hoidon ongelmasi syyhyn. Toteutamme kuntoutuksen ja fysioterapian aina asiakaslähtöisesti.
Tarjoamme myös hieronta- ja akupunktiohoidot ammattilaisen käsissä, jotka laukaisevat lihasjännitystä, lievittävät kipua ja rentouttavat. Tarjoamme hyvinvointia aktiiviliikkujille ja kuntoutujille!
Tarjoamme laajalla skaalalla palveluita ja hyvinvointia myös toimipisteellämme Kempeleessä. Erilaiset hyvinvointipalvelut yrityksille onnistuvat TYKY-päivistä erinäisiin kursseihin. Käy katsomassa kotisivumme tai Fonectasta Easymove, Kempele.
Voit varata ajan nettisivuiltamme tai olla suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Tervetuloa!
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muut käyttäjät katsoivat