FysiCare
Yritystiedot
Virallinen nimi
FysiCareLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Yksityinen elinkeinonharjoittajaLähde: YTJ
Perustamisvuosi
2018Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
RovaniemiLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Fysioterapia (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
86901 FysioterapiaLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 15.1.2018
Verohallinnon perustiedot: 3.1.2018
Kaupparekisteri: 9.1.2018
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.1.2024
Lähde: YTJ
Tietoa elinkeinonharjoittajasta

FysiCare on perustettu vuonna 2018. Se on yksityinen elinkeinonharjoittaja, jonka kotipaikka on Rovaniemi, ja pääasiallinen toimiala Fysioterapia. 

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta

Fysioterapia- ja hierontapalveluita Rovaniemen ja Tornion alueella
Tervehdys!
Olen rovaniemeläinen toiminimellä toimiva äitiys- ja lantionpohjanfysioterapeutiksi erikoistunut fysioterapeutti, joka tarjoaa moipuolisesti ja suurella sydämellä sekä ammattitaidolla fysioterapia- ja hierontapalveluitansa Rovaniemen sekä Tornion alueella. Rovaniemellä vastaaottoni on Saarenkylän Fysiopalvelussa ja Torniossa Tornion Fysiocenterissä. Raskaus on ihmeellistä, yksilöllistä sekä upeaa aikaa, joka voi kuitenkin koetella naisen ja kumppanin/perheen psyko-fyysis-sosiaalista maailmaa niin odotuksen aikana kuin sen jälkeenkin. Tehtävänäni ja tavoitteenani äitiysfysioterapeuttina on auttaa äitiä ja koko perhettä ammatillisen osaamiseni sekä tukeni kautta saamaan mahdollisimman ihana ja merkityksellisen kokemuksen raskaudesta, synnytyksestä kuin myös uuteen perhe-elämään sopeutumisesta.
Ammennan osaamistani myös lantionpohjan fysioterapian kautta ja olen erikoistunut ohjaamaan lantionpohjan lihaksien aktiivista supistus-rentoutusharjoitteita sekä kuntouttamaan lantionpohjan erilaisia toimintahäiriöitä. Tiesitkö, että joka viides nainen kärsii virtsankarkailusta? Tästäkin syystä mielestäni on erittäin tärkeää panostaa lantionpohjan toimintahäiriöiden ennaltaehkäisyyn ja opettaa jo nuorille naisille oikeaoppinen lantiopohjan lihaksien voimaharjoittelu. Näillä harjoitteilla on myös äärimmäisen tärkeä rooli keskikehon syvien ja tukevien lihaksien aktivaatioon ja tätä kautta kokonaisvaltaiseen ryhtiimme. Lantionpohjan lihaksilla on myös suuri rooli seksuaalisen nautinnon kokemiseen kummallekin osapuolelle sekä yleiseen seksuaaliterveyteen. Ne myös toimivat koko kehomme ”pohjana”, jotka näin kannattelevat ja tukevat sisäelimiämme.
Nettiajanvaraukseen pääset Sovea-palvelun kautta (osoitetietojen alla olevasta Varaa aika -painikkeesta suoraan!) tai voit varata ajan puhelimitse Sovean numerosta, joka löytyy Sovean kotisivuilta tai ottamalla yhteyttä suoraan minuun (yhteydenotot mieluiten tekstiviestitse).
Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat