Fysioterapeutti OMT Mikko Oikarinen
Mikkelin Omt-Palvelu Ky
Yritystiedot
Virallinen nimi
Mikkelin OMT-Palvelu KyLähde: YTJ
Aputoiminimet
Etelä-Savon OMT-Fysioterapia
OMT-Klinikka Mikko OikarinenLähde: YTJ
Yhtiömuoto
KommandiittiyhtiöLähde: YTJ
Kotipaikka
MikkeliLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Fysioterapia (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
86901 FysioterapiaLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.3.1995
Verohallinnon perustiedot: 19.4.1983
Kaupparekisteri: 21.7.1983 Lähde: YTJ
Fysioterapiaa uusimman tiedon mukaan, kokemuksella

Olen tuki-ja liikuntaelimistön häiriöiden tutkimiseen ja hoitoon perehtynyt fysioterapeutti. Fysioterapeutiksi valmistuin Helsingistä 1978. Olen suorittanut OMT- koulutuksen v.-95 ja Faskiamanipulaatiokoulutuksen italialaisen Steccon tasot 1 - 3, Suomessa ja Italiassa, vuosina 2012-15. Tules-asiakkaita olen hoitanut vuodesta -78 lähtien. Akupunktiokoulutuksen olen suorittanut v.-96,

Nykyään käytän eniten faskiamanipulaatiomenetelmää, koska olen nähnyt sen toimivan parhaiten. Se antaa parhaat keinot analysoida asiakkaan ongelma ja hoitaa häiriintynyt toiminta.

Asiakkaani ovat tules-ongelmista, erilaisista akuuteista- tai kroonisista kivuista ja toimintahäiriöstä kärsiviä henkilöitä. Usein myös niitä, jotka eivät ole saaneet apua perinteisistä hoidoista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!


Faskia Manipulaatio:

Faskia Manipulaatio on menetelmä jolla voidaan tutkia ja hoitaa kehon erilaisia häiriötiloja, mm tuki- ja liikuntaelinten oireita. Se perustuu uusimpaan tietoon kehon anatomiasta ja toiminnasta, joka pohjautuu italialaisen Luigi Steccon 40 vuoden tutkijan ja terapeutin uraan ja mm. hänen tyttärensä Carlan, anatomian professorin, tutkimuksiin faskiakudosten anatomiasta ja merkityksestä kehon liikkumisen ja liikkeen hallinnan kannalta. Faskiakudos, jota aiemmin ei juuri tunnettu, on koko kehon kattava viestiverkko, joka säätelee liikkumistamme ja josta valtaosa tuntoaistimuksistamme on lähtöisin. Häiriöt tässä kudoksessa ilmenevät kipuina ja erilaisina toiminnan häiriöinä ja voivat kroonisoitua helposti. Lähes kaikki tavalliset liikuntaelinvaivat ovat yhteydessä tämän kudoksen toiminnan häiriöihin. Häiriöitä syntyy vammojen, leikkausten ja mm. ylikuormituksen yhteydessä. Hoitotekniikoilla käsitellään faskiakudosta häiriintyneistä,tarkasti määritellyistä kohdista ja palautetaan normaali toiminta. Tämä näkyy usein jo heti hoidon jälkeen ja on osoitettavissa testaten.


OMT-Fysioterapia:

OMT-Fysioterapia on fysioterapian erikoisala, jossa fysioterapeutti tai lääkäri on suorittanut 3,5 vuotta kestävän jatkokoulutuksen tuki- ja liikuntaelimistön tutkimisessa ja hoitamisessa. Menetelmä painottaa nivelten ja rangan roolia ongelmien syynä. Hoitotekniikat ovat nivelten-, nikamien- ja pehmytkudosten käsittelyä sekä harjoittelun ohjausta.


Akupunktio:

Akupunktio on vanha kiinalainen hoitomuoto. Siinä käytetään neuloja, joilla käsitellään tarkasti määrättyjä pisteitä kehossa ja saadaan vaikutuksia mm. kipuun, lihasjännitykseen ja muihin elintoimintoihin.


TULES- vaivojen syistä:

Lukuisissa tutkimuksissa on todettu, että useimmat liikuntaelinongelmat ( selkä- niska- tai raajaongelmat tai kivut ovat toiminnallisia taustaltaan. Kyse on 70 - 80 prosentista .Tämä tarkoittaa, että niiden syynä eivät ole rakenteelliset syyt kudoksissa, eli syitä ei voida löytää kuvauksilla. Kuvissa nähdään kyllä muutoksia rakenteissa, mutta vain harvoin voidaan todeta oireen johtuvan tästä löydöksestä, ja vastaavia löydöksiä, mm ns. kulumamuutoksia löytyy oireettomilta henkilöiltä yleisesti. Toiminnalliset häiriöt aiheuttavat siis valtaosan meidän liikuntaelinoireistamme. Näiden oireiden syyt selviävät vain toiminnallisilla keinoilla, siis tavallisilla kliinisillä testeillä, joita tehdään vastaanotolla. Tarvitaan vain osaamista, tietoa ja asiakkaan kuuntelemisen taitoa. Faskiamanipulaatiomenetelmän tutkimusmenetelmät antavat ongelman selvittelyssä tarkkuutta, johon aiemmin ei lähimainkaan päästy.

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat