Kurtenia Hammaslääkärit
Kurtenian Hammaslääkärit Avoin yhtiö
Yritystiedot
Virallinen nimi
Kurtenian Hammaslääkärit Avoin yhtiöLähde: YTJ
Rinnakkais­toiminimet
Tandläkarna i Kurtenia öppet bolagLähde: YTJ
Aputoiminimet
Puroplus
Purowhite
Purowhite professionalLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Avoin yhtiöLähde: YTJ
Perustamisvuosi
2010Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
VaasaLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Hammaslääkäri (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
86230 HammaslääkäripalvelutLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 31.8.2010
Kaupparekisteri: 29.7.2010
Työnantajarekisteri: 31.8.2010
Verohallinnon perustiedot: 16.7.2010 Lähde: YTJ
Tuote- ja tavaramerkit
hammashoitola, Hampaiden valkaisu, Cerec keraaminen paikka, suuhygienisti, Enlighten, implantti, Whiteness Perfect, Opalescence, huuliherpes, inman aligner, tandläkare, hammaslääkäri
Tietoa yhtiöstä

Kurtenia Hammaslääkärit on perustettu vuonna 2010. Se on avoin yhtiö, jonka kotipaikka on Vaasa, ja pääasiallinen toimiala Hammaslääkäri. Yhtiön toimitusjohtaja on Aku-Petteri Isokangas.

Viralliselta nimeltään yhtiö on Kurtenian Hammaslääkärit Avoin yhtiö.

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta, Kaupparekisteri

Kurtenia Hammaslääkärit
Meiltä löydät ammattilaiset perushammashoidon, hammaskirurgian, iensairauksien hoidon ja esteettisen hammashoidon toimenpiteisiin.
Hammastarkastuksen yhteydessä hampaista voidaan ottaa myös digitaaliröntgenkuvia, jotka paljastavat pienimmätkin muutokset, jolloin tarvittaviin hoitotoimenpiteisiin voidaan ryhtyä ajoissa. Kaikki hoitotoimenpiteet voidaan tehdä myös täysin kivuttomasti paikallispuudutuksessa.
Viikot ja kuukaudet kuluvat nopeasti ja usein hammaslääkäriajan varaaminen unohtuu. Halutessasi me muistutamme sinua kirjeitse, sähköpostitse, tekstiviestillä tai puhelimitse, kun on taas aika tulla vastaanotolle. Voit varata ajan myös suoraan internetistä.
Säryt ja akuutit hoidontarpeet hoidamme mahdollisimman nopeasti ja joustavasti. Vastaanotollamme on käytössä uusin teknologia esim. panoraamaröntgenlaite kokoleukakuvauksiin, jolla saadaan samaan kuvaan koko hampaisto leukanivelet mukaan lukien.
Suukirurgiset hoidot pitävät sisällään vaikeat hampaiden poistot, viisaudenhammasleikkaukset ja implanttien eli keinojuurien asennusleikkaukset. Joskus myös pahasti lohjenneen hampaan juuret voidaan joutua poistamaan leikkauksella.
Hammaskirurgiset toimenpiteet tehdään aina paikallispuudutuksessa, jolloin asiakas ei tunne kipua. Ennen hammaskirurgisia toimenpiteitä hampaat ja leukaluut tutkitaan tarkasti hoidon kannalta tarpeellisien röntgenkuvien avulla.
Tervetuloa ystävällisten ammattilaisten hoitoon! Tutustu lisää palveluihimme kotisivuillamme!
Yrityksen tarina
Kurtenia Hammaslääkärit on Vaasalainen yksityinen hammaslääkärikeskus. Olemme muuttaneet Kurtenia kiinteistöön vuonna 2011. Meillä on tällä hetkellä yli 10 henkilön suunterveydenhuollon ammattilaisjoukko huolehtimassa Vaasalaisten hampaista. Johtava hammaslääkärimme Liisa Neitiniemi on toiminut hammaslääkärinä vuodesta 1994. Palvelujamme ovat muun muassa: hammasimplantit, juurihoito, hampaiden valkaiseminen ja tietenkin hampaan paikkaus ja hampaan poisto.
Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
Näytä muut vastuuhenkilöt kaupparekisterissäLähde: Kaupparekisteri
Nimenkirjoituslauseke

Yhtiömies yksin

Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat
Lisäyhteystiedot