Iin Hautaustoimisto ja Kukkakauppa
Sivutoimipaikka, Oulun Hautaustoimisto
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Perinteinen hautaustoimisto ja kukkakauppa

Arvo Kova Oy on pitkät perinteet omaava hautausalan perheyritys Oulun seudulla. Haluamme tarjota asiantuntevaa sekä läheistä ja huolellista käytännön apua surukodeille kaikissa hautausasioihin liittyvissä järjestelyissä. Kunnioitamme jokaisen toimeksiantajamme vakaumusta ja olemme vaitiolovelvollisia meille uskotuista asioista.

Palvelut

Kuolinilmoitus Arkut- ja uurnat Surusidonta Kuljetuspalvelut Hautakivet Oikeudelliset palvelut Muistotilaisuuksien pitopalvelu Hautausalan muut tuotteet (adressit, kynttilät, kukat)

Kukkakauppa

Iin Kukkakauppa on perinteikkäät juuret omaava täyden palvelun kukkakauppa. Kukkakauppamme yhteydessä toimii myös itsepalvelumyymälä klo 8-21. Liikkeessämme on runsaasti erilaisia leikkokukkia. Kukkivia ruukkukukkia, viherkasveja, suojaruukkuja ja lahjatavaroita on myös valikoimassamme. Välitämme Interfloran kautta kukat Suomeen ja ulkomaille. Verkkokauppamme iinkukkakauppa.ekukka.fi palvelee ympäri vuorokauden. Voit noutaa kukat liikkeestämme liikkeen aukioloaikoina tai voimme toimittaa kukat tarvittaessa suoraan perille Iin postinumeroalueille 91100 ja 91110.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat