Birn+Partners Finland Oy - Headhunting
Birn+Partners Finland Oy
Taloustiedot

Liikevaihto

(miljoonaa euroa)

Tilikauden tulos

(tuhatta euroa)
2019/122020/122021/122022/12
Liikevaihto (tuhatta euroa)5573301000981
Liikevaihdon muutos %12,3%-40,8%203%-1,9%
Liiketulos (tuhatta euroa)3484-43
Käyttökate %0,5%1,2%8,4%-4,4%
Liikevoitto %0,5%1,2%8,4%-4,4%
Tilikauden tulos (tuhatta euroa)3473-43
Henkilöstö
Lähde: Suomen Asiakastieto
Yritystiedot
Virallinen nimi
Birn+Partners Finland OyLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Perustamisvuosi
2014Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
EspooLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
0,4–1 milj. euroaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Henkilöstövuokraus (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
78100 TyönvälitystoimintaLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 29.10.2014
Verohallinnon perustiedot: 8.8.2014
Työnantajarekisteri: 3.1.2022
Kaupparekisteri: 31.7.2014
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.7.2014
Lähde: YTJ
Tietoa yhtiöstä

Birn+Partners Finland Oy - Headhunting on perustettu vuonna 2014. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Espoo, ja pääasiallinen toimiala Henkilöstövuokraus. Yhtiön toimitusjohtaja on Mona-Maria Susanna Ilola.

Viralliselta nimeltään yhtiö on Birn+Partners Finland Oy.

Yhtiön Birn+Partners Finland Oy - Headhunting liikevaihto oli 981 tuhatta ja tilikauden tulos -43 tuhatta. Liikevaihto laski 1,9%. Liikevoittoprosentti oli -4,4%. Tiedot perustuvat yhtiön viimeisimpään tilinpäätökseen vuodelta 2022.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta, Kaupparekisteri, Suomen Asiakastieto

Rekrytointia ja Headhunting-palveluja Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla Suomessa!
Birn-Partners tarjoaa rekrytoivalle yritykselle varmuutta ja turvallisuutta - eli onnistuneita rekrytointeja. Olemme mukana rekrytointiprosessissa henkilövalinnasta aina henkilön yritykseen integrointiin saakka. Autamme yritystä myös henkilöiden uraohjauksessa eli uudelleen sijoittumisessa toisiin yrityksiin ja tehtäviin. Intohimonamme ovat ihmiset ja heidän osaamisensa. Asiakkaamme arvostavat rekrytoinnin laadukkuutta, vastuullisuutta ja jälkihoitoa, jotka ovat valttejamme.
Palvelujamme ovat:
Headhunting perustuu luottamukseen, liiketoiminnan ymmärrykseen ja verkostoitumiseen. Olemme kehittäneet ennakoivan hakuprosessin, jolla löydetään oikea ehdokas oikeaan työhön koti- tai ulkomaille. Tavoitteenamme on löytää henkilö, jolla on oikea mielentila, asenne ja mahdollisuudet kasvaa hyödyttämään yrityksesi tavoitteita ja strategiaa paremmin. Yli 90 prosenttia valituista kandidaateista haluttuun työtehtävään asiakaskunnassamme on löydetty Birn-Partnersin avulla. Kansainvälisen verkostomme kautta löydämme parhaat tekijät myös vientikohdemaihin.
Soveltuvuus- ja kehittymisarvioinnit on räätälöity palvelu, jolla henkilö perehdytetään, valmennetaan ja integroidaan yrityksen strategisiin tavoitteisiin. Käytössämme on seitsemän erilaista työkalua ja testausmetodia. Palvelun avulla yrityksen henkilöresursseista rakennetaan kyvykkyys- ja johtajuusputki. Palvelussa on tarjolla kolme erilaista konseptia: 1. Kyvykkyyden arviointi ja kehittyminen (henkilöstöresurssien tehokas optimointi yrityksen strategisiin tavoitteisiin), 2. Kyvykkyysarviointi (nopeampi tapa integroida henkilöt yrityksen tavoitteisiin) ja 3. Johdon valmennus (tehokas apu erityistilanteisiin), jotka räätälöidään yrityskohtaisesti.
Onboarding tarkoittaa työtehtäviin perehdyttämistä erityisin menetelmin. Jotta valittu työntekijä saa loistavan alun tehtävässään, vaatii se suunnittelua, rohkeutta ja työkaluja. Työntekijän täytyy osata valmistautua hyvin ensimmäiseen 100:aan työpäivään, ja me olemme tukena juuri sitä varten. Kutsumme tätä Onboarding- eli perehdytysvaiheeksi, johon olemme luoneet ainutlaatuisen, toimivan ohjelman. Näin työntekijä saadaan perehdytettyä tehtäviinsä normaalia nopeammin ja tehokkaammin.
Career Advisory eli Uraohjaus-ohjelmamme on räätälöity yksilölliseksi ja auttaa henkilöitä työtehtävien siirtymävaiheissa joko yrityksen sisällä tai tehostamistarpeissa. Autamme löytämään ajankohtaisilta työmarkkinoilta oikeat ihmiset oikealla hetkellä tukemaan henkilön omia mahdollisuuksia, urakehitystä ja menestystä uusiin työtehtäviin ja haasteisiin.
Asiakkaamme Suomessa ovat muun muassa rakennustoimialalta, ICT-sektorilta, kuluttajakaupan puolelta ja terveydenhoidon toimialalta. Tarjoamme monipuolista osaamistamme ja kokemustamme myös monille muille toimialoille.
Soita ja kysy lisätietoja yrityksesi rekrytointitarpeisiin jo tänään!
Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
  • Toimitusjohtaja
  • Mona-Maria Susanna Ilola, toimitusjohtaja (8/2021), hallituksen jäsen (8/2021), prokuristi (2/2021)
  • Hallituksen puheenjohtaja
  • Mikkel Fredsted Birn, hallituksen puheenjohtaja (8/2021)
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä
Muut käyttäjät katsoivat