Hinauspalvelu Kora
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Lähde: Fonecta-konserni
Mutkatonta hinauspalvelua Mynämäellä ja lähikunnissa 24h

Hinauspalvelu Kora Tarjoaa nopeaa hinauspalvelua sekä asiantuntevaa kolarikorjaamo- ja automaalaamopalvelua.

Käytännössä hinausautomme on matkalla apuun 5-10 min sisällä soitostasi. Toimimme Mynämäellä ja lähiseudulla, toimialueeseemme kuuluvat mm. Laitila, Uusikaupunki, Kustavi, Taivassalo, Vehmaa ja Masku. Hinaamme luotettavasti henkilöautot, pakettiautot, moottoripyörät, mopoautot sekä kaikki muut menopelit, paitsi raskaan kaluston. Hinauspalvelua ei ole sidottu korjaamotoimintaamme. Kuljetamme autosi mutkattomasti valitsemaasi kohteeseen. Myös kiireettömät hinaukset onnistuvat joustavasti sopimuksen mukaan. Lisäksi tarjoamme monipuoliset tiepalvelut, kuten apukäynnistykset, ovien avaukset ja ojasta vedot. Päivystämme hinausasioissa vuorokauden ympäri.

Kolarikorjaamo

Tuliko autoosi lommo tai särö tuulilasiin? Korinoikaisu Robot Aaltonen Oy on asiantunteva kolarikorjaamo Mynämäellä. Tarjoamme monipuoliset palvelut aina korinoikaisuista renkaiden ja tuulilasin vaihtoon. Toimimme yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa.

Palveluitamme:

- Vauriotarkastukset

- Peltityöt ja korinoikaisut

- Sähkövikojen korjaus

- Tuulilasin vaihto

- Katsastuspalvelu

Automaalaamo

Kaipaako autosi uutta maalipintaa tai pitäisikö naarmu saada peittoon? Korinoikaisu Robot Aaltonen Oy on täyden palvelun automaalaamo Mynämäellä. Maalaamme ammattitaitoisesti niin henkilöautot, mopoautot, pakettiautot, kuorma-autot kuin erikoisemmatkin menopelit. Nykyaikaisten laitteidemme ansiosta löydämme tismalleen oikean värin nopeasti. Kun tuot autosi maalattavaksi meille, saat sen takaisin entistäkin ehompana – upean kiillotuksen kera.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Lisäyhteystiedot