Asumisyksikkö Akkuna
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 380...
Lähde: Fonecta-konserni
Akkuna

Akkuna on koti, joka sijaitsee Huittisten keskustassa. Tarjoamme asumista ja siihen liittyviä palveluja 24 tuntia vuorokaudessa pääasiassa aikuisille kehitysvammaisille.

Lähes kaikissa asunnoissa on myös oma ulko-ovi, joka mahdollistaa itsenäisen kulkemisen. Akkunassa on 15 asuntoa, joista yksi on tarkoitettu tilapäisasumiseen.

Akkunan toiminta on asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa. Toisin sanoen sinua kuunnellaan ja tuetaan, jotta voit toimia itsenäisesti ja vastuullisesti. Tarjoamme jokaiselle asukkaalle yksilöllistä palvelua eli mietimme aina, millaista tukea juuri sinä tarvitset.

Kunnioitamme itsemääräämisoikeuttasi. Tuemme, kannustamme ja annamme sinun tehdä mahdollisimman itsenäisiä päätöksiä joka päivä. Meille on tärkeää, että voit elää omannäköistä elämää.

Haluamme, että voit olla mahdollisimman omatoiminen. Ohjaamme ja tuemme sinua päivittäisissä toiminnoissa kuten kaupassa käynnissä, raha-asioiden hoidossa, siivoamisessa, ruuanlaitossa ja omasta puhtaudestasi huolehtimisessa. Tuemme ja ohjaamme sinua myös sosiaalisissa suhteissa ja tunnetaidoissa. Toisin sanoen kannustamme sinua pitämään yhteyttä ystäviisi ja sukulaisiisi ja autamme sinua pärjäämään vaikeiden tunteiden kanssa.

Teemme kanssasi viikko-ohjelman, josta näet mitä asioita elämääsi kuuluu tällä viikolla. Lisäksi mietimme kanssasi sinulle henkilökohtaiset tavoitteet, jotka pyritään saavuttamaan yhdessä mietittyjen keinojen avulla.

Meillä järjestetään kerran viikossa asukaspalaveri, jossa suunnittelemme porukalla yhteistä viikko-ohjelmaa. Keskustelemme myös ajankohtaisista asioista. Voit kertoa palaverissa omia kuulumisiasi, ajatuksiasi ja toiveitasi. Järjestämme sinun ja muiden asukkaiden toiveiden mukaista vapaa-ajan toimintaa. Kannustamme sinua tulemaan mukaan toimintaan, mutta pakollista se ei ole.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat