Asumisyksikkö Akseli
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 380...
Lähde: Fonecta-konserni
Akseli

Akseli tarjoaa ympärivuorokautista hoitoa eri tasoisille aikuisille kehitysvammaisille. Akseli on vaativan asumispalvelun tarjoava yksikkö Ulvilan Nahkurissa. Asumisyksikössä on 15 asukaspaikkaa ja pihassa olevassa rivitalossa on viisi yksiötä, jossa asuu neljä, ympärivuorokautisen hoidon piiriin kuuluvaa asukasta ja yksi tukiasukas. Lisäksi Ulvilassa asuu kaksi muuta Akselin tukiasukasta, joiden luona Akselin henkilökunta käy tukikäynneillä.

Akselissa on kolme solua, Hyrrä, Mutteri ja Ratas. Eri soluissa on huomioitu asiakkaiden erityistarpeet. Esimerkiksi Mutterissa on kattonosturit, joilla voidaan auttaa liikuntarajoitteisia asukkaita siirroissa. Mutteri solussa käy myös tilapäisasiakkaita eripituisilla jaksoilla. Hyrrä on autismiin erikoistunut solu, jossa on huomioitu haastavat asiakkaat ja tilat ovat pelkistetyt ja turvalliset. Rivitalon asukkaat harjoittelevat itsenäisempää elämistä omissa asunnoissaan. Ratas-solun asukkaat ovat omatoimisia, mutta vaativat vahvempaa tukea ja ohjausta arkisissa askareissa. Jokaisella asukkaalla on oma huone ja oma vessa suihkulla. Oman huoneen asukas voi sisustaa mieleisekseen. Henkilökunta työskentelee kaikkien asukkaiden kanssa. Soluille on nimetty omat työntekijätiimit, jotka huolehtivat solun asukkaiden asioista ja asukastyön kehittämisestä. Tiimit huolehtivat myös yhteistyöstä omaisten sekä muiden yhteistyötahojen kanssa.

Tavoitteenamme on, että Akseli on siellä asuvien ihmisten koti, jossa heillä on hyvä asua ja jossa he viihtyvät. Asukkaillamme on oikeus tehdä omia valintoja ja olla mukana päättämässä heitä koskevista asioista. Henkilökunta antaa tarvittaessa apua ja tukea. Akselissa jokainen asukas on tärkeä ja häntä kunnioitetaan. Mietimme yksilöllisesti, minkälaista apua asukas tarvitsee ja pyrimme vahvistamaan hänen olemassa olevia vahvuuksia.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muut käyttäjät katsoivat