Arantilankoto
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 380...
Lähde: Fonecta-konserni
Arantilankoto

Arantilankoto sijaitsee Nakkilassa keskustan tuntumassa. Arantilankoto tarjoaa kodin ja siihen liittyviä palveluja pääasiassa aikuisille kehitysvammaisille. Arantilankoto tarjoaa kodin 15 asukkaalle. Henkilökunta on paikalla vuorokauden ympäri.

Sinulla voi olla käytössäsi erilaisia apuvälineitä, jotka helpottavat esimerkiksi liikkumista tai auttavat sinua ilmaisemaan itseäsi. Apuvälineet ovat aina henkilökohtaisia.

Henkilökunta tukee sinua, jotta voit elää mahdollisimman itsesi näköistä elämää. Kannustamme sinua tekemään asioita itse. Kunnioitamme itsemääräämisoikeuttasi, eli saat päättää monista asioistasi itse. Tuemme sinua, jotta osaat tehdä vastuullisia päätöksiä.

Järjestämme Arantilankodossa monenlaista toimintaa. Käymme myös retkillä ja erilaisissa tapahtumissa. Teemme yhteistyötä samassa pihapiirissä olevan Tuki-Oven kanssa. Meillä on esimerkiksi yhteistä vapaa-ajan ohjelmaa. Arantilankodossa järjestetään viikoittain asukaspalaveri, jossa saat osallistua yhteisen viikko-ohjelman ja toiveruokien suunnitteluun.

Meillä on omavalvontasuunnitelma. Se on asiakirja, jossa kerromme, miten itse valvomme omaa toimintaamme. Jos haluat lukea suunnitelman, pyydä se asumisyksikön esihenkilöltä.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat