Graanin palvelutalo, Mikkeli
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 123...
Lähde: Fonecta-konserni
Myö yhessä – terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa

Graanin palvelukeskus tarjoaa ikäihmisille yhteisöllistä ja ympärivuorokautista asumista sekä jaksohoitoa. Asukkaat tulevat meille Eloisan SAS-työryhmän palvelutarpeen arvioinnin kautta.

Graanin palvelukeskuksen toiminnan tavoitteena on tarjota asukkaillemme loppuelämän ajaksi turvallista, toimintakykyä ylläpitävää sekä kodinomaista asumista.

Jaksohoidon tavoitteena on tukea asiakkaan kotona asumista ja omaishoitajien jaksamista, sekä tarvittaessa tarjota paikka kuntoutumiselle ja toimintakyvyn ylläpitämiselle ennen kotiin tai pitkäaikaisasumiseen siirtymistä.

Hoidossa toteutamme kuntouttavaa hoitotyötä huomioiden asukkaidemme yksilölliset tarpeet ja toiveet. Arjen mielekkäät toimintatuokiot tarjoavat päivittäin mielekästä ja osallistavaa toimintaa.

Graanin palvelukeskuksen katutasossa on asukkaiden yhteisessä käytössä olevat ruokasali/oleskelutila, sauna- ja kuntosalitilat. Asukkaillamme on myös mahdollisuus yksityisen palveluntarjoajan tuottamaan kampaaja/parturi- ja jalkahoitopalveluun omakustanteisesti.

Toimimme moniammatillisena henkilöstönä, joka koostuu lähi- ja perushoitajista, hoiva-avustajista, sairaanhoitajista, sosionomista, kuntohoitajasta ja palveluesihenkilöstä. Lisäksi Graanin palvelukeskus toimii mm. sosiaali- ja terveydenhuollon alan opiskelijoiden harjoittelupaikkana.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat