Jyväskodit Oy
Taloustiedot

Liikevaihto

(tuhatta euroa)

Tilikauden tulos

(tuhatta euroa)
2018/102019/102020/102021/10
Liikevaihto (tuhatta euroa)647
Liikevaihdon muutos %-1,1%
Liiketulos (tuhatta euroa)8921-22-14
Käyttökate %14%
Liikevoitto %13,7%
Tilikauden tulos (tuhatta euroa)7115-52-32
Henkilöstö
Lähde: Suomen Asiakastieto
Yritystiedot
Virallinen nimi
Jyväskodit OyLähde: YTJ
Aputoiminimet
Kartanon KisälliLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Perustamisvuosi
2005Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
JyväskyläLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
5–9 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Hoitokodit ja palvelutalot (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
87202 Mielenterveysongelmaisten asumispalvelutLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.1.2005
Kaupparekisteri: 18.1.2005
Työnantajarekisteri: 1.1.2005
Verohallinnon perustiedot: 12.1.2005 Lähde: YTJ
Tietoa yhtiöstä

Jyväskodit Oy on perustettu vuonna 2005. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Jyväskylä, ja pääasiallinen toimiala Hoitokodit ja palvelutalot. Yhtiön toimitusjohtaja on Arja Helli Helena Heikura.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta, Kaupparekisteri

Yrityskuvaus
Olemme pieni perheyritys ja yrityksellämme on pitkä historia mielenterveyskuntoutujien lyhyt ja pitkäkestoisen kuntouttavan asumispalvelun sekä liikkuvan asumisen palvelun tuottajana. Meillä on pitkäaikaista asiantuntemusta ja vahvaa osaamista psykiatrisesta hoito- ja kuntoutustyöstä. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukasta, mahdollisimman kodinomaista ja kuntouttavaa asumista. Tavoitteenamme on turvata asiakkaiden toimintakyvyn säilyminen ja mahdollistaa kuntoutuminen yhä itsenäisempään asumiseen ja/tai oman elämän kokonaisvaltaisempaan hallintaan sekä vahvistaa asiakkaiden pärjäämistä omassa kodissa ja tukea elämän haastavissa tilanteissa.
Henkilökuntamme on paikalla klo 07.00 - 20.00 ja päivystys 20.00 - 07.00.
Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat:
Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvää ja mahdollisimman laadukasta elämää.
Yksilöllisyys
Yksilöllisyys on tärkeä osa arkeamme. Meillä on yksilölliset kuntoutumissuunnitelmat, kunnioitamme asiakkaidemme yksilöllisyyttä ja itsemääräämisoikeutta sekä tuemme asiakkaiden vaikuttamismahdollisuuksia omien asioiden hoidossa.
Yhteisöllisyys
Yhteisöllisyys on arjen tärkein voimavaramme. Olemme omanlainen perhe, johon mahtuu erilaisia ihmisiä ja jokaisella on oma paikkansa yhteisössämme. Asiakkaamme saavat osallistua arkeen ja yhteisön toimintaan omien lähtökohtien , toimintakyvyn, toiveiden sekä ajatuksien mukaisesti. Näemme jokaisen yksilön yhteisössä. Yhteisö tarjoaa sosiaalista kanssakäymistä. Päätämme arkeen liittyvistä asioista myös yhdessä. Järjestämme aktiivisesti viikottain monipuolista ryhmätoimintaa.
Turvallisuus ja toiminnan vakaus
Takaamme fyysisten ja sosiaalisten puitteiden turvallisuuden, toiminnan vakauden ja riittävyyden. Meillä on ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta.
Ammatillisuus
Toimimme kaikissa tilanteissa ammatillisesti, käypä hoidon suosituksia noudattaen. Pidämme ammattitaitoa yllä koulutuksin, kehittämis- ja laadunhallintapalaverein sekä tpd-toiminnan avulla. Teemme tiivistä yhteistyötä Jyväskylän kaupungin, Keski-Suomen Sairaanhoitopiirin, perusterveydenhuollon, edunvalvonnan ja omaisten kanssa.
Kodinomaisuus
Palvelukoti on koti, jossa on tärkeää viihtyä ja elää arvokasta, täysipainoista elämää mahdollisimman itsenäisesti ja samalla yhteisyyttä tuntien.
Toimipaikat
Jyväskoti
Yksikkö sijaitsee Laukaassa järven rannalla, kauniissa luonnonläheisessä ympäristössä, kilometrin päässä Laukaan palveluista. Jyväskylän keskustaan on alle 24 km ja hyvät julkiset kulkuyhteydet.
Jyväskoti on 24 asukkaan yhteisö. Asukkaalla on oman kodikkaan huoneensa lisäksi käytössään tilavat oleskelu-, ruokailu-, askartelu- ja pesutilat, saunaosasto sekä yhteiskeittiö. Huoneet ovat esteettisesti kauniisiti sisustetttu. Jokaisessa asukashuoneessa on oma wc, suihkutila, televisio ja jääkaappi. Oma pihapiiri tarjoaa kesäkaudella mm. uimista, veneilyä ja kalastamista ja talvikaudella pilkkimistä. Pihapiiriin kuuluu myös kota, jossa voidaan paistaa makkarat ja keittää jälkiruoaksi nokipannukahvit, vaikka paahdetun vaahtokarkin kera.
Liikkuva palvelu
Liikkuvassa asumisen tukemisessa ammattitaitoiset kokeneet työntekijät tekevät kotikäyntejä asiakkaan kotiin. Liikkuvapalvelu tukee ja auttaa asiakasta omien voimavarjojen vahvistamisessa, kuntoutumisen tavoitteissa ja niiden saavuttamisessa. Liikkuvapalvelu käy asiakkaiden kanssa minäkuvaa vahvistavia keskusteluja, jonka tarkoituksena on vahvistaa asiakkaan uskoa omaan itseensä ja omiin mahdollisuuksiinsa. Kuntouttava toiminta perustuu asiakkaan tuen tarpeisiin ja niistä sovitaan asiakkaan kanssa yhdessä. Liikkuva palvelu tukee ja kannustaa asiakkaita hoitamaan omia asioitaan myös kodin ulkopuolella ja suuntautumaan kodista ulospäin.
Kokous- ja Juhlatilojen vuokraus
Meiltä löytyy erinomaiset puitteet kokousien järjestämiseen. Kiinteistömme alakerrassa sijaitsevaa Mikkola-salia voit vuokrata tarpeesi mukaan isommalle tai pienemmälle porukalle. Kokoukseen voidaan järjestää suolainen tai makea leivonnainen ja kahvi/tee. Pystymme tarjoiluissa huomioimaan myös erityistoiveet ja tarpeet. Tilasta löytyy internetyhteys sekä asianmukaset kokousvälineet, kuten videotykki.
Onko sinulla tarvetta järjestää juhlatilaisuus? Mikkola-sali muutautuu kädenkäänteessä näyttäväksi juhlatilaksi. Haluatko juhliisi kenties pitopalvelua? Teemme yhteistyötä pitopalvelun osaslta pitkään alalla työskennelleen yrittäjän kanssa, joka hoitaa tarjoilut varmalla ammattitaidolla. Pitopalvelun mahdollisuudesta voitte tiedustella meidän kauttamme. Mikäli haluat järjestää juhlat itse, mutta tarvitset tilaisuuteesi esimerkiksi astioita, pöytäliinoja yms, saa näitä myös vuokrattua edullisesti yhteistyökumppanimme kautta.
Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
  • Toimitusjohtaja
  • Arja Helli Helena Heikura, toimitusjohtaja (2/2010), hallituksen jäsen (1/2021)
  • Hallituksen puheenjohtaja
  • Emmi Reetta Viinikainen, hallituksen puheenjohtaja (1/2021)
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat
Lisäyhteystiedot