Kivisalmen Hoitokoti Ky
Yritystiedot
Virallinen nimi
Kivisalmen Hoitokoti KyLähde: YTJ
Yhtiömuoto
KommandiittiyhtiöLähde: YTJ
Perustamisvuosi
1992Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
PieksämäkiLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Hoitokodit ja palvelutalot (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
87201 Kehitysvammaisten laitokset ja asumispalvelutLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.3.1995
Kaupparekisteri: 23.9.1992
Työnantajarekisteri: 1.11.2021
Verohallinnon perustiedot: 9.6.1992 Lähde: YTJ
Tietoa yhtiöstä

Kivisalmen Hoitokoti Ky on perustettu vuonna 1992. Se on kommandiittiyhtiö, jonka kotipaikka on Pieksämäki, ja pääasiallinen toimiala Hoitokodit ja palvelutalot. 

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta

Hyvän elämän koti erityistä tukea tarvitseville aikuisille
Tarjoamme erityistä tukea tarvitseville aikuisille ohjattua asumispalvelua, intervalli- ja lomajaksoja sekä tukipalveluita Etelä-Savossa kodinomaisessa ja virikkeellisessä maalaismaisemassa, yli 20 vuoden kokemuksella. Toimintaamme kuuluu tiivis läheisyhteistyö asiakkaiden omaisten kanssa ja yhdessä heidän kanssaan jatkamme asiakkaiden kasvatusta arjen taitajiksi.
Ohjattu palveluasuminen (10 paikkaa)
Hoitokodin toimintaympäristö tarjoaa eri vuodenaikoina mahdollisuuden monenlaiseen toimintaan ja harrastamiseen. Kodissamme on myös eläimiä, joita asiakkaamme saavat olla hoitamassa. Green care -menetelmä on tärkeä osa hoitokodin päivittäistä toimintaa. Tuemme asukkaidemme itsemääräämisoikeutta niin sosiaalisten kuin arjen taitojen kehittämisessä. Tavoitteenamme on mahdollisimman itsenäinen arjen taitaja. Kaikille asiakkaillemme suunnitellaan yksilöllinen viikko-ohjelma, johon sisältyy opiskelua, työtoimintaa, harrastuksia ja viriketoimintaa asiakkaan mielenkiinnon mukaan.
Intervalli- ja lomajaksot (2 paikkaa)
Tarjoamme lyhytaikaisia ja lomajaksoja kalaisan järven rannalla. Pieksämäen keskeinen sijainti ja hyvät julkiset yhteydet mahdollistavat jaksot Kivisalmessa joka puolelta Suomea. Jokaiselle jaksolaiselle suunnitellaan yksilölliset tavoitteet asiakkaan mielenkiinnon, voimavarojen ja toiveiden mukaan. Hoitokodin ympäristö ja yleisemmin Pieksämäellä varsinkin luonto tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia haastavammista esteettömiin liikkumismahdollisuuksiin. Myös hoitokodilla asuvat eläimet mahdollistavat jaksolaiselle kokemuksia.
Tukipalvelut itsenäisesti asuville
Tarjoamme tukipalveluita Pieksämäen alueelle asuville erityistä tukea tarvitseville aikuisille. Tukipalvelut voivat olla päivittäisissä kodin askareissa avustamista, neuvomista ja ohjaamista (siivous, kaupassa käynti, ruuanlaitto ja muu asioiden hoitaminen).
Toimintamme perusarvoja ovat:
Arjen taidot
Sosiaaliset suhteet
Kuntouttava työote
Eläin- ja luontoavusteinen toiminta
Läheis- ja viranomaisyhteistyö
Ihmisarvon kunnioittaminen
Asiakkaan itsemääräämisoikeus
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat