Kettutien palvelutalo
Sivutoimipaikka, Helykodit ry
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Kettutien palvelutalo
Kettutien palvelutalo sijaitsee Herttoniemessä, sairaalan ja terveysaseman välittömässä läheisyydessä. Hyvät liikenneyhteydet mahdollistavat liikkumisen lähialueella, mm. lähin bussipysäkki n. 50m ja Siilitien metroasema n. 400 metrin päässä.
Palvelutalossa on 86 esteetöntä asuntoa, joissa helppo liikkua myös apuvälineiden kanssa. Asunnot ovat kooltaan 23,5 ja 52,5 neliön välillä, kaksiot sisältävät tupakeittiön, makuuhuoneen ja kylpyhuoneen, isoimmissa asunnoissa kaksi makuuhuonetta. Jokaisessa asunnossa on lasitettu parveke.
Kettutien palvelutalossa tuotetuista palveluista vastaa Itä-Helsingin lähimmäistyö Hely ry.
Asukkaan ja omaisten kanssa suunnitellaan asukasta palveleva hoito- ja palvelusuunnitelma. Se voi sisältää päivittäistä apua pukeutumissa ja peseytymisessä, lääkehoitoa, siivous- ja vaatehuoltopalveluita, asiointiapua kaupassa ja ateriapalveluita. Asukkaalla on mahdollista saada neuvontaa ja apua myös erilaisten tukiasioiden kanssa.
Palvelutalon yhteistyötahoja ovat mm. Helsingin kaupungin alueelliset sosiaali- ja terveyspalvelut, Herttoniemen apteekki, HUS laboratorio ja K-supermarket Hertta.
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Lisäyhteystiedot