Karstulan Hyvinvointipalvelusäätiö sr
Toimipaikat
Sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Yritystiedot
Virallinen nimi
Karstulan Hyvinvointipalvelusäätiö srLähde: YTJ
Aputoiminimet
KarpalokoditLähde: YTJ
Yhtiömuoto
SäätiöLähde: YTJ
Perustamisvuosi
2009Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
KarstulaLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
20–49 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Hoitokodit ja palvelutalot (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
87301 Ikääntyneiden palveluasuminenLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 23.6.1998
Verohallinnon perustiedot: 18.1.1995
Työnantajarekisteri: 2.1.1995 Lähde: YTJ
Tietoa säätiöstä

Karstulan Hyvinvointipalvelusäätiö sr on perustettu vuonna 2009. Se on säätiö, jonka kotipaikka on Karstula, ja pääasiallinen toimiala Hoitokodit ja palvelutalot. 

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta

Yrityskuvaus
Karstulan Asumispalvelusäätiö perustettiin vuonna 1993 täydentämään ja laajentamaan kunnan sosiaalitoimen omaa palvelutarjontaa. Toimintaamme kuuluukin tuottaa asumispalvelun ohella myös monipuolisesti muita vanhusten, vammaisten ja eläkeläisten palveluita, joita räätälöimme yksilöllisen tarpeen mukaan joustavasti. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman kokonaisvaltaista huolenpitoa kodinomaisessa ympäristössä.
Säätiömme tarjoaa vammaisille suunnattua palveluasumista kodinomaisissa palvelutaloissa. Palveluasumisella tarkoitamme sosiaalihuoltolain tai vammaispalvelulain alaista sekä luvan- ja ilmoituksenvaraista toimintaa, jonka valvonnasta vastaa aluehallintovirasto ja kunta. Käytössämme on noin 32 eritasoista palveluasumispaikkaa ja lisäksi 46 vuokra-asuntoa.
Meillä palveluasumiseen voidaan sisällyttää mm. ohjaus, hoitoapu, ateriat, hygienia, monipuoliset asiointi-ja virkistyspalvelut joustavasti asiakkaan toiveiden sekä tarpeiden mukaisesti. Asumisesta sovittaessa laadimme yksilöllisen ja asukkaan henkilökohtaiset tarpeet huomioivan tuki-, kuntoutus- tai hoivasuunnitelman yhteistyössä asukkaan, sijoittajaorganisaation edustajan ja omaisten kanssa.
Karstulan Hyvinvointipalvelusäätiössä asukkaista huolehtii koulutettu, ammattitaitoinen ja palvelualtis henkilökunta, johon kuuluu pääasiassa toimipisteisiin sidottuja lähi- ja sairaanhoitajia. Heiltä saa ohjausta/apua niin arkirutiineihin kuin erityistarpeista huolehtimiseen.
Yleishyödyllisenä säätiönä haluamme tukea ja auttaa yhteiskuntaa selviytymään tehtävistään sekä antaa läheisillemme mahdollisuuksia hyvään elämään.
Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat
Lisäyhteystiedot
Muut käyttäjät katsoivat