DSV Road Oy Turku
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Kansainväliset kuljetukset ja logistiikkapalvelut

DSV on maailmanlaajuinen konserni, joka tarjoaa kuljetus- ja logistiikkapalveluita yrityksille. Meillä on toimipisteitä yli 80 maassa. Organisaatiomme on jaettu kolmeen divisioonaan: DSV Air & Sea, DSV Road ja DSV Solutions.

DSV Air & Sea Oy tarjoaa monipuolisia lento-, meri- ja rautatiekuljetuspalveluita minne ja mistä tahansa maailmassa ja vastaa siten kaikkein vaativimpiinkin logistisiin haasteisiin. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluvat huolintapalvelut sekä projekti- ja kuriirikuljetukset.

DSV Road Oy maakuljetusten ja huolintapalvelujen erikoisosaaja, jonka palveluverkosto kattaa koko Euroopan ovelta ovelle. Maantiekuljetuspalvelumme kattavat kappaletavaralähetykset, osa- ja täyskuormat sekä erikoiskuljetukset.

DSV Solutions Oy suunnittelee ja toteuttaa kattavia logistisia kokonaisratkaisuja. Vantaan ja Hämeenlinnan logistiikkakeskuksemme tarjoavat yli 54000 m2 varastointitilaa. Lisäksi tarjoamme muun muassa tullivarastointia, verkkokaupan ratkaisuja ja erilaisia lisäarvopalveluita.

Tutustu kattavaan palveluvalikoimaamme: https://www.dsv.com/fi-fi/palvelumme

Lisätietoa DSV:stä: https://www.dsv.com/fi-fi/tietoa-dsvsta

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat