Liikenneasema OnnenLiekki
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Liikenneasema OnnenLiekki - Kyläkauppa on Suomen suurin tavaratalo
Liikenneasema Onnenliekki on Suomen suurimpia liikenneasemia. Vuonna 2013 polttoaineita myytiin yli 12,5 miljoonaa litraa ja asiakastapahtumia oli yli 550 000 kpl. Tavarantoimittajana polttoaineissa on St1 Oy, jonka kanssa yhteistyö on jatkunut jo yli 10 vuotta. Kiireisimpinä kesäkuukausina mittarikentällä ovat tankkaajat palvelemassa asiakkaitamme. OnnenLiekissä kahvikupin voi täyttää pannukahvilla!
Liikenneasema OnnenLiekin palveluihin kuuluu mm. polttoainemyynti, lounasbuffet, makeiset, lehdet, jäätelöt, virvokkeet, autopesula, perusautotarvikkeet, Varta ja Zap -akut, Thule -suksiboxit, taakkatelineet ja tarvikkeet, nestekaasut sekä St1 Opti polttoöljyt kotitoimituksina lämmitykseen ja työkoneisiin.
Alavuden Tuurissa, 500 asukkaan kylässä sijaitseva Kyläkauppa on Suomen suurin tavaratalo. Kyläkauppa on kasvanut vuosien varrella huimasti sekä kooltaan että valikoimaltaan. Kyläkauppaa ja sen ympärille kasvanutta lähes sadan yrityksen kauppakylää ja sen ainutlaatuista ja välitöntä tunnelmaa on mahdotonta kuvata sanoin. Suomen halvin hintataso, onnistunein valikoima ja ystävällisin palvelu takaavat asiakastyytyväisyyden.
Kyläkaupan nimen alla palvelevat Tavarapuodin ja Ruokapuodin lisäksi mm. Hotelli OnnenTähti, Karavaanarialue Onnela, Liikenneasema OnnenLiekki, kattavat OnnenKivi ja OnnenTähti -ravintolapalvelut, Suomen suurin Muumi -leikkipuisto sekä kesäisin Taimimyymälä, Minigolf ja Miljoona Tivoli.
Tervetuloa!
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä
Muut käyttäjät katsoivat