Hagelstam & Co kuukausihuutokauppa
Sivutoimipaikka, Hagelstam & Co
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Lähde: Fonecta-konserni
Hagelstamin huutokaupat vuodesta 1979
Tervetuloa Hagelstamille!
Kolme tuhatta euroa, kolmetuhatta kaksisataa euroa, ensimmäinen, toinen ja kolmas kerta Myyty! Tunnelma on sähköinen ja tarjoukset tulevat nopeassa tahdissa salista, puhelinten kautta tai netistä. Tätä on oikea huutokauppa parhaimmillaan; hauskaa, energistä, elävää ja innostavaa.
Hagelstamin Huutokaupat perustettiin 1979 ja se on siitä lähtien keskittynyt välittämään ja myymään taidetta sen kaikissa muodoissaan. Suurin yksittäinen ryhmä ovat maalaukset, mutta mukaan mahtuu myös esimerkiksi huonekaluja, veistoksia, hopeaa, koruja ja design-esineitä.
Tänään Hagelstam & Co on Suomen johtava taiteen huutokauppatalo, joka myy kuukausittain taidetta niin ennätyshinnoin, kuin hyvinkin edulliseen ja kilpailukykyiseen hintaan. Me sijaitsemme Helsingissä osoitteissa Tehtaankatu 36 ja Tehtaankatu 27. Tule käymään milloin vain!
Me tarjoamme neuvoja ja tukea sekä kokeneille ostajille ja myyjille, että ensikertalaisille. Huutokaupat ovat avoimia kaikille ja osallistuminen ei maksa mitään. Voit hyvin tulla paikalle ja vain nauttia tapahtumasta, ostopakkoa ei ole.
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä
Muut käyttäjät katsoivat