Multi-Avux
Lähetä viesti yritykselle
Yritystiedot
Virallinen nimi
Multi-AvuxLähde: YTJ
Aputoiminimet
Hieronta ja Jalkahoito Multi-AvuxLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Yksityinen elinkeinonharjoittajaLähde: YTJ
Kotipaikka
LietoLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
96040 Kylpylaitokset, saunat, solariumit yms. palvelutLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 12.1.2015
Verohallinnon perustiedot: 29.12.2014
Kaupparekisteri: 20.1.2015
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 12.1.2015
Lähde: YTJ
Hieronta ja jalkahoito, jalkahoitotuotteet

Multi-Avux tarjoaa hierontaa ja jalkojenhoitoa arkisin klo 9-20 ajanvarauksella. Hieronta ja jalkahoidot tehdään pääasiassa hoitolassa. Teen myös laitoskäyntejä. Olen suorittanut sekä koulutetun hierojan että jalkojenhoidon ammattitutkinnon.

Voit ilahduttaa puolisoa, sukulaista tai ystävää hoitolan lahjakortilla. Lahjakortti voidaan toimittaa myös sähköpostitse.

Tarjolla on myös edulliseen hintaan mm. jalkahoitotuotteita, ihovoiteita, hierontalaitteita, jalkojen kevennystuotteita, pohjallisia ja ortopedisia tukia.

Terveydenhoito- ja kauneudenhoitoalojen yrityksille on jalkahoitotuotteiden ja -välineiden ja kosmetologi- ja hierontatarvikkeiden verkkotukkukauppa ja lisäksi varastomyyntiä ma klo 17-20 ja to 15-17.30
Tuotevalikoima on laaja. Tarjolla on hoitola- ja kotikäyntitarvikkeita. esim. vesiporat, kuivaporat, poranterät, desinfiointitarvikkeet, sterilisaattorit, tutkimusvälineet, kotikäyntilaukut, jalka- ja käsivoiteet, hoitoinstrumentit, kynsileikkurit, kevennystuotteet, suojaimet, paperi- ja suojatuotteet, luuppilamput, jalkatuet, hoitolakalusteita jne. Tuotemyynti: Tuotteet tilattavissa kotisivuilta. Tervetuloa myös tutustumaan tuotteisiin myymälääni.

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat