Sweco Finland Kouvola, Hallituskatu 13
Sivutoimipaikka, Sweco Finland Helsinki
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 31...
Lähde: Fonecta-konserni
Helposti lähestyttävä ja sitoutunut kumppani

Sweco on rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntija, joka suunnittelee tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Yhdessä asiakkaidemme ja 20 000 asiantuntijamme voimin tartumme kaupungistumisen haasteisiin ja digitalisaation mahdollisuuksiin ja luomme ratkaisuja, jotka edistävät kestävämmän yhteiskunnan kehittämistä. Sweco on Euroopan johtava suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayritys, jonka liikevaihto on noin 2,2 miljardia euroa. Sweco on listattu Tukholman pörssiin (Nasdaq).


Yrityksen tarina

Tulevaisuus saattaa toisille vaikuttaa etäiseltä, mutta Swecolle se on jo tätä päivää. Swecon tehtävänä on olla askeleen edellä, sillä useimmille ihmisille työmme tuloksista tulee todellisuutta vasta tulevaisuudessa.

Swecoa kannattaa lähestyä suurin odotuksin. Lupaamme olla helposti lähestyttävä ja sitoutunut kumppani. Swecon kanssa työskentelyn tulee olla helppoa ja teemme kaikkemme, jotta ymmärtäisimme tarpeesi paremmin kuin kukaan muu. Lupaamme myös varmistaa, että tarjoamme sinulle aina juuri tarpeidesi mukaista osaamista. Oli haasteesi mikä tahansa voit luottaa siihen, että Swecolta löytyy ratkaisu.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat