Karjalan Tuki - Kuusankoski ry
Yritystiedot
Virallinen nimi
Karjalan Tuki - Kuusankoski ryLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Aatteellinen yhdistysLähde: YTJ
Perustamisvuosi
2002Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
KouvolaLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
94999 Muualla luokittelemattomat muut järjestötLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Verohallinnon perustiedot: 30.1.2002 Lähde: YTJ
Tietoa yhdistyksestä

Karjalan Tuki - Kuusankoski ry on perustettu vuonna 2002. Se on aatteellinen yhdistys, jonka kotipaikka on Kouvola, ja pääasiallinen toimiala Järjestöt, yhdistykset ja säätiöt. 

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta

Vienon Kammari ja toiminta
Karjalan Tuki - Kuusankoski ry on tuttavallisemmin Vienon Kammari. Menossa on siis Kammarin 13. toimintavuosi Kuusankoskella osoitteessa Valtakatu 70. Toteutamme lähimmäisyyttä kotikaupungissa, Venäjän Karjalassa, Viipurissa ja Latviassa. Kaikille tarjotaan mahdollisuus tulla mukaan toteuttamaan lähimmäisen apua kanssamme. Tähän mahdollisuuteen ovat innokkaasti tarttuneet kotikaupungin väki sekä suuri joukko ihmisiä ympäri Suomea. Myös monet yritykset tukevat työtämme lahjoituksin.
Tärkeä tavoite on myös työllistää Kammarille. Olemme ELY-keskuksen PETRAUS-hankkeessa mukana kolmatta vuotta. Hanke on työllistänyt 6 henkilöä. Muuten olemme vuoden aikana erilaisilla nimikkeillä työllistäneet 43 henkilöä.
Harjoitamme kierrätystä. Vaatteet, huonekalut, astiat, apuvälineet, hygieniatuotteet, muutamia nimikkeitä mainiten, ovat tuhansia tonneja avustusvientiä. Moneen avustuskohteeseen paketti on ollut odotettu apu.
  • Kirpputori avoinna: ma-pe klo 09:00 - 17:00
  • Lahjoitustavaran vastaanotto: ma-pe klo 9:00 17:00
Vuosien aikana olemme tehneet käyntejä lastenkodeissa, sairaaloissa, vanhainkodeissa, päihde- ja huumeyksiköissä, vankiloissa, kriisikeskuksissa, seurakunnissa, sosiaalikeskuksissa ja kouluissa. On ollut kummiperheitä ja -vanhuksia. On oltu perustamassa perhekerho Viipuriin. Sotalesket ovat voineet osallistua sururyhmään.
Toimintamme helmenä ovat olleet äitiyspaketit äideille ja vauvoille. Paketit jakautuvat kaikkiin avustuskohteisiimme. Avustustoiminnan tukijat ovat tehneet jaettavaksi 3059 sukkaparia ja lapasia 1297 paria. Lisäksi vapaaehtoistyön sisaret ovat kutoneet 80 vauvannuttua Etiopian vauvoille.
Avustusmatkat ovat sisältäneet avustus-, kulttuuri- ja ostosmahdollisuuden. Kaikki mukana olleet lukuisat matkustajat ovat maksamalla matkansa sponsoroineet avustusmatkoja.
Tervetuloa mukaan lähimmäistyöhön!
Jäsenmaksun yhteydessä on hyvä ilmoittaa osoite, jotta voimme lähettää jäsenkirjeen.
Yhdistyksen tili jäsenmaksuille ja rahallisiin avustuksiin on: KSOP FI75 5750 7720 0354 72.
Lisätietoa toiminnasta antaa:
Vieno Viitakare
Puheenjohtaja
Puh. 040 7512812
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä