Remeo Oy Heinola
Sivutoimipaikka, Remeo Oy Vantaa
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 20...
Lähde: Fonecta-konserni
Ympäristöhuollon ammattilainen
Ihmiskunta käyttää enemmän luonnonvaroja kuin maapallo voi kestävästi tuottaa. Siksi pitää uskaltaa ajatella uudestaan. Yhdessä asiakkaidemme kanssa kehitämme uusia kiertotalouden ratkaisuja, joilla eilisen roskat palautetaan hyötykäyttöön, huomisen raaka-aineiksi.
Remeo Oy:n kokonaisvaltaiset ympäristöhuollon ratkaisut auttavat asiakkaitamme lajittelemaan, säilyttämään ja kierrättämään jätteensä aina mahdollisimman tehokkaasti ja turvallisesti. Ratkaisujemme tavoitteena on vähentää jätteen määrää sekä auttaa jätteitä löytämään tiensä entistä paremmin oikeisiin jäteastioihin, jolloin niille voidaan taata mahdollisimman korkea hyötykäyttöaste. Remeo Oy:n palvelujen ja tuotteiden avulla voi hoitaa yrityksen ja organisaation jätehuollon vastuullisesti ja aina parhaalla mahdollisella tavalla – niin kustannusten kuin ympäristönkin kannalta.
Ympäristöhuollon tarjoamisessa toimialojen tarpeisiin meillä on pitkä kokemus ja sitä myötä vankka osaaminen. Ymmärrämme, että eri toimialoilla on hyvinkin erilaisia haasteita, joihin osaamme kehittää tehokkaita ratkaisuja. Tarjoamme asiantuntevia palveluita kattavasti eri toimialoille: autoliikkeet ja -korjaamot, hoiva- ja terveyspalvelut, julkinen sektori, kauppa ja palvelut, kiinteistöt, logistiikka, pieni ja keskisuuri teollisuus, rakennustyömaat, ravintolat ja hotellit, suurteollisuus sekä tapahtumat.
Meiltä voit myös ostaa tai vuokrata keräysvälineitä mm. keräysastioita, vaihtolavoja, suursäkkejä ja kontteja. Palvelemme laajasti eri toimialoja sekä kotitalouksia. Ota yhteyttä palvelunumeroomme ja kysy lisää!
Mahdollistamme ja edistämme kiertotaloutta esimerkiksi innovoimalla uusia kierrätysmenetelmiä. Autamme asiakkaitamme kantamaan ympäristövastuunsa.
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat