Jalkahoiva Maiju H
Yritystiedot
Virallinen nimi
Jalkahoiva Maiju HLähde: YTJ
Aputoiminimet
KotiHoiva MaijuLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Yksityinen elinkeinonharjoittajaLähde: YTJ
Kotipaikka
HumppilaLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Jalkahoito (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
86909 Muu terveyspalveluLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.10.2020
Verohallinnon perustiedot: 5.3.2009
Kaupparekisteri: 19.5.2020 Lähde: YTJ
Tuote- ja tavaramerkit
Footlogix, Peclavus
Jalkahoitoa Forssan seudulla

JalkaHoiva Maiju tarjoaa terveydenhoidollista jalkahoitoa Forssan seudulla ja lähikunnissa. Tervetuloa jalkahoitoon Forssaan tai kotihoitolaani Humppilaan. Teen myös kotikäyntejä ja laitoskäyntejä.

Palveluissani korostuvat jalkaterveyden edistäminen, jalkaongelmien ehkäiseminen. Kotikäynnit sopivat hyvin henkilöille, joilla on vaikeuksia liikkua kodin ulkopuolella tai heille, jotka muista syistä haluavat hoidon kotonaan. Jalkaterveydestäsi huolehtimalla luot hyvän perustan omalle toimintakyvyllesi ja terveydellesi. Soita ja kysy lisää, tai laita viestiä. Maksuvälineenä hoitolassani käyvät pankkikortti, käteinen, laskutus ja ePassi.

KotiHoiva Maijun palvelut

KotiHoiva Maiju tuottaa ikäihmisille ja apua tarvitseville turvallista sekä luotettavaa hoivapalvelua asiakkaan omassa kodissa kiireettömässä ilmapiirissä. Tarjoan saattajapalvelua asiointiin, lääkärissäkäyntiin tai säännölliseen ulkoiluun ja virkistykseen.
Palveluna myös säännöllinen huolenpitosoitto, joka on kiireetön juttutuokio ja voinnin tiedustelu, jolla varmistamme, että sinulla tai läheiselläsi on kaikki hyvin. Toiminta-alueenani on Forssan lähikunnat: Humppila, Forssa, Jokioinen, Tammela, Ypäjä, Urjala. Toimin myös Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän kotihoidon ja omaishoidon palvelusetelituottaja.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat