Pukkilan Kartano
Maatalousyhtymä Lehmussaari Antti ja Lehmussaari Camilla
Yritystiedot
Virallinen nimi
Maatalousyhtymä Lehmussaari Antti ja Lehmussaari CamillaLähde: YTJ
Yhtiömuoto
VerotusyhtymäLähde: YTJ
Perustamisvuosi
1996Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
SaloLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Juhlatilat, juhlahuoneistot (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
02400 Metsätaloutta palveleva toimintaLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 18.9.2000
Verohallinnon perustiedot: 20.8.1996
Arvonlisäverovelvollisuus:
Alkutuottajana ja/tai kuvataiteilijana: 1.6.1996
Lähde: YTJ
Tietoa yhtymästä

Pukkilan Kartano on perustettu vuonna 1996. Se on verotusyhtymä, jonka kotipaikka on Salo, ja pääasiallinen toimiala Juhlatilat, juhlahuoneistot. 

Viralliselta nimeltään yhtymä on Maatalousyhtymä Lehmussaari Antti ja Lehmussaari Camilla.

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta

Yrityskuvaus
Pukkilan kartanon juhlatilat tarjoaa upeat ja elämykselliset puitteet juhliin ja muihin tilaisuuksiin. Vanha kivinavetta on idyllinen juhlatila ja Salon Seurahuoneen juhlapalvelu tarjoaa sinulle mahdollisuuden keskittyä olennaiseen eli juhlimiseen, me hoidamme kaiken muun.
Pukkilan kartanon yli 150-vuotias kivinavetta on tunnelmallinen juhlatila. Kaksi vuotta kestäneessä remontissa kunnioitimme rakennuksen historiaa ja alkuperää. Samalla halusimme kuitenkin luoda tämän päivän tarpeita palvelevat, tekniikaltaan modernit ja ympärivuotiseen käyttöön soveltuvat tilat. Kartanomiljöömme on suosittu hääpaikka, mutta juhlatilamme sopii mainiosti myös muiden perhejuhlien järjestämiseen, kuten rippi- ja ylioppilasjuhlat sekä syntymäpäivät. Meillä voit järjestää erilaiset yritystilaisuudet; koulutustilaisuudet, kesä- ja joulujuhlat. Tarjoamme myös hyvät kokoustilat.
Pieni Sali soveltuu hyvin alle 50 hengen tilaisuuksiin ja Juhlasali yli 50 hengen tilaisuuksista aina 160 hengen tilaisuuksiin. Tilan kruunaa suuri takka.
Juhlapalvelut Pukkilan kartanon juhlatiloihin tarjoaa Salon Seurahuone. Me toteutamme juhlasi alusta loppuun. Tarjoamme kattavat catering-palvelut kaikkiin tilaisuuksiin. Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa juhlaan tai muuhun tilaisuuteen sopivan menukokonaisuuden. Tarjoamme perinteisiä menyitä sekä myös nykyaikaiseen makuun sopivia tarjoiluvaihtoehtoja. Saatte kauttamme kaiken mitä juhlaanne tarvitsette: catering-palvelun, tarjoilun, astiat, pöytäliinat, kukka- ja kynttiläsomisteet ja henkilöstön. Yhteistyökumppaniemme kautta järjestyvät kuljetukset juhlapaikalle, juhlavieraiden majoitukset ja tarvittaessa myös hääautot.
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat